Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogy vegyek így erőt a szakítá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy vegyek így erőt a szakításhoz?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy semmilyen nagyobb gond nincs a kapcsolatunkban. 1 éve vagyunk együtt, már hozzám költözött, szeretjük egymást, eléggé összeforrt az életünk. Viszont egyre biztosabban érzem, hogy másra vágyom.

Voltatok már ilyen helyzetben, hogy nincs erőtök szakítani? Nem magam miatt, hanem a párom miatt, mert nem akarok fájdalmat okozni neki.

2022. aug. 22. 16:47
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
A szakítás fájdalommal jár, nem tudod megúszni. Így te érzed rosszul magad, úgy ő fogja, de majd elmúlik. A saját boldogságod mégis csak fontosabbnak kellene lennie, mint az övé.
2022. aug. 22. 16:55
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Velem volt hasonló.

Nem volt erőm szakítani, mert nagyon kedvesnek gondoltam a fiút, és úgy éreztem, bennem van a hiba, amiért nem szeretem jobban. Aztán évek teltek el, amikben én végig rosszul éreztem magam, azzal az üres érzéssel, hogy másra vágyok, de magamnak sem tudom megmagyarázni, hogy miért. Ezzel pedig nem csak a saját életemből b*sztam el időt, hanem az övéből is, mert ahol nincs meg a láng, az a kis plusz, az nem működik egyszerűen. Végül szakítottunk, azóta boldog ő is, én is, de ha visszamehetnék az időbe, nem tenném meg ezt sem vele, sem magammal még egyszer.

2022. aug. 22. 17:07
 3/8 anonim ***** válasza:
Pontosan mi miatt érzed, hogy másra vágysz?
2022. aug. 22. 17:40
 4/8 A kérdező kommentje:

#3: Nehéz lenne megfogalmazni. Minden jó, de semmi sem tökéletes. Meghallgat, de nem érzem, hogy meg is értene. Társaságban sokszor érzem magam egyedül mellette, pedig nem ad rá okot. A szex jó, de ez is csak szimplán jó, nincs meg az extra. Szeretem, nagyon is, de nem rajongok érte, pedig tudom, hogy képes vagyok rá.

Jelen helyzetben nem tudom elképzelni, hogy elé állok, és megmondom, hogy "minden jó veled, de én ennél egy picit többre vágyom". Egyszerűen megszakadna a szívem, és azt érezném, hogy cserben hagytam.

2022. aug. 22. 18:49
 5/8 A kérdező kommentje:
Én vagyok a férfi a történetben, ha ez számít
2022. aug. 22. 18:50
 6/8 anonim ***** válasza:

Nekem ebből úgy jön le, hogy nem szoktál ezekről a dolgokról beszélgetni vele, magyarán a kommunikáción és a munkán csúszik el a dolog. Ha mással jössz össze, előbb utóbb ott is az lesz.

Azt kene mondanod neki, hogy mire vágysz. Nem csak tőle várni azt, hogy jobb legyen a helyzet. Ha pedig biztos vagy benne, hogy konkrétan a lánnyal van a gond és nem azzal, hogy nem tesztek bele elég munkát az amúgy jól működni tudó kapcsolatba, akkor szakits.

2022. aug. 22. 20:13
 7/8 A kérdező kommentje:
De, beszélgetünk. Arról is beszéltem már vele, hogy úgy érzem nem hallgat meg. Igyekszik is, változtatott is, de ettől annyira mesterkélt egy-két visszakérdezése, hogy ez talán így még rosszabb is, hogy nem őszinte némely érdeklődése.
2022. aug. 22. 21:27
 8/8 anonim ***** válasza:
50%

Nem tudom, ezek alapján úgy jön le, hogy próbáljon javítani valamin, de ne úgy és ne így, ha mégis javít, az nem jó… lehetetlent vársz ettől a lánytól. Ez inkább kifogás, hogy tudj neki egy indokot mondani a szakitasnal ahelyett, hogy már nem szereted.

Ha ennyire nem megy, akkor inkább hagyd. Mondd meg neki, hogy nem szeretnéd folytatni.

2022. aug. 22. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!