Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Milyen ok vezethet nálatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen ok vezethet nálatok szakításhoz?

Figyelt kérdés
A megcsalás konkrét tényén kívül
2020. dec. 10. 19:12
 1/6 anonim ***** válasza:
97%
A titkolózás, bizalom vesztés.
2020. dec. 10. 19:17
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy az első mondja. + különböző jövőkép, esetleg, ha más irányba változtunk.
2020. dec. 10. 19:22
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha nincs kölcsönös tisztelet, szeretet, vagy hazugság miatt.
2020. dec. 10. 20:50
 4/6 anonim ***** válasza:
81%

Én még egyet fel tudnék sorolni. Nem szakítottam miatta, de iszonyatosan őrlődöm.

Tehát:

- Jövőkép hiánya, "tutyimutyiság"

- Nem halad semmilyen irányba a kapcsolat, évek múlva is csak a "tinis" hétvégén találkozunk van

- Folyamatosan kifogásokat keres

2020. dec. 10. 22:44
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

#4 vagyok, egyet elfelejtettem.

Ha a másik fél szakítással fenyegetőzik, az igencsak lerombolja a bizalmam, úgy értem, onnantól mindennap attól félek, hogy egyszer csak beváltja az ígéretét, és tényleg kidob.

2020. dec. 10. 22:45
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Megcsalás, nem megfelelő kommunikáció (abban az esetben ha nem is hajlandó ezen változtatni) , különféle jövőkép (pl én akarok gyereket ő nem), ha agresszív akár szóban akár tettleg, ha lelki terrorban tart és lerombolja az önbecsülésem verbálisan (te senkinek nem kellenél, egy szar vagy, örülj neki hogy egyáltalán én szóba állok veled stb).
2020. dec. 11. 01:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!