Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen alapvető viselkedési/személyiségbeli különbözőségek vezethetnek szakításhoz?
Ilyenekre mint pl: egyik korán kelő és már reggel csicsereg, izeg-mozog, míg a másik sokáig alvó és kelés után nyűgös. Vagy egyik a nagyvárosi forgatagban érzi jól magát, míg a másik a vedéki nyugalmat kedveli. Esetleg egyik jobban szórja a pénzt, amig a másik inkább spórolós.
De lehet bármit írni! Milyennek tartjátok magatokat és mekkora az az eltérés köztetek amit még toleráltok valahogy, és mekkora amit már nem?
Nálunk a legnagyobb probléma, hogy én már évek óta önálló vagyok, megélek a saját lábamond, ő viszont nem.
Sokáig nem zavart, mert fiatalok vagyunk/voltunk.
Viszont mostmár kezd zavarni, szeretnék szintet lépni. (összeköltözni)
Félek kicsit, hogy fog menni, hogy fogja tudni beosztani a pénzét, stb.
Nem merte bevallani, hogy allergiás a macskákra, mivel nekem van kettő. Persze úgy gondolta, hogy ha megszeretem, akkor a macskák mennek. Tévedett.
Ő semmi esetre se akart gyereket, én igen. Szerencsére nem kamuzott és húzta az időm, elején megbeszéltük. Tisztelem ezért és hálás vagyok. Én mutattam be a feleségének. 😊
Úgy nevelkedett, hogy az asszonynak ku.ss neve, és majd ő dönt mindenről, mivel ő mindent jobban tud. Aztán gyorsan kiderült, hogy a nagy arc mögött nincs tudás, csak ego. Állandó vitáink voltak, a végén szinte bármin.
Nagyon eltérő szexuális étvágy és igények. Neki a napi egy is kevés, és egyre durvább dolgokra akart rávezetni. Békésen megbeszéltük, hogy hosszú távon egyikünk boldogtalan lenne, nincs megfelelő kompromisszum.
Ő úgy gondolta, hogy nyitott kapcsolatban vagyunk. Én nem tudtam erről...
Akkor kezdtem egy két éves sulit. Ő pár hét ismeretség után ultimàtumot adott, hogy menjek vele Angliába, és hagyjam a tanulást. Fél évet bírt kint, véletlenül összefutottunk a plázában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!