Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondanád el barátnődnek hogy alapvető dolgokkal van baj?
Olyanokkal aminek belülről kell jönnie.
Pl: a helyzetek megoldása, mindennapi szervezés; rugalmasság vagy ép a dolgok mögé látás..
Sajnos ezekben eléggé eltérünk.
Én szeretem megoldani a felmerülő dolgokat vagy rugalmas lenni. Bnőm pedig hisztizik ilyenkor hogy " de ez meg az van" és nem a megoldást keresi h mindkét dolog megoldódjon.
A mindennapok szervezése sem igazán megy neki..
Emiatt nem tudom hogy mennyire van jövőnk..de ha el is mondanám nem hiszem hogy értené..
Ez a készség fejleszthető. Kérdés, hogy okot keresel-e a szakításra vagy segíteni szeretnél neki.
Először is beszélj vele, ha benne van, akkor engedd, hogy ő oldjon meg olyan egyszerűbb dolgokat, amiktől egy kicsit tart. Hagyjad hibázni és legyél vele türelmes (de ne engedd, hogy nagy bajt csináljon véletlenül).
Ezek korántsem belülről jövő dolgok. Attól függ, valaki hogyan szocializálódik, mit tanul a szüleitől, milyen saját tapasztalatai lesznek az évek során. Szóval nem így születünk, hanem olyanná válunk, amilyenek a génjeink, a neveltetésünk és a megtapasztalásaink.
Próbáld neki úgy elmagyarázni, hogy ne kioktatásnak vegye, aztán vagy megérti, vagy nem vagytok egymáshoz valók, mert teljesen eltér az életről a felfogásotok.
Azt csak Te tudod, hogyan magyarázzad el neki, mert Te tudod, meddig mehetsz el a problémák megmagyarázásával. Ha mindenen kiveri a hisztit, vagy teljesen béna, akkor nem vagytok egymáshoz valók és előbb-utóbb végleg szakítanátok és rámenne pár évetek.
Az előttem válaszolóktól (1-4) nagyon jó feleleteket kaptál.
Szüntelen, állandó konfliktusokra számíthatsz.
A barátnőd ostoba. Ez van.
Egyetértek a nyolcassal,csak szebben fogalmaztam volna.
Egy ilyen kapcsolatban olyan meló ez, mintha egy felnőttet akarnál nevelni.
Én még a hétköznapokban is próbálom elkerülni nagyívben az ilyen örök kifogást kereső, energiavámpír embereket.
Egyszerűen nincs bennünk közös és annyira idegesítenek ,hogy nem akarok a közelünkben simulékony idiótának tűnni,aki minden sz.ros béna kifogásukra bólogat, mintha megérteném.
Inkább elkerülöm.Mindenkinek jobb így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!