Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan vegyek bátorságot a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vegyek bátorságot a szakításhoz 4,5 év után?

Figyelt kérdés

Szóval már egy jó ideje haldoklik a kapcsolatunk. Együtt élünk, de a párom gyakorlatilag heti 7 napot dolgozik, így sosincs itthon. Az intimitás szinte teljesen eltűnt, a dohányzásra is rászokott a kapcsolatunk alatt. Sem az esküvő sem a gyerek téma nem jön már elő úgy mint régen. A legutóbbi alkalommal már csak annyit reagált a jövőbeli terveire vonatkozó kérdésemre, hogy "illene elvegyelek". Bármilyen problémát említek neki, nem hajlandó semmit változtatni a kéréseim ellenére sem.

Tudom, hogy szakítani kéne, mert ennél jobb párkapcsolatot érdemlek. Valamiért egyszerűen mégsem megy. Volt már más ilyen helyzetben?

2022. dec. 20. 21:13
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Úgy, hogy eszedben tartod mindazt amit felsoroltal miért kellene szakítani.

Erőt gyujtesz és megteszed.

2022. dec. 20. 21:27
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Hozza vagy szokva a gondolathoz, hogy várnak haza, hogy azért mégsem vagy teljesen egyedül.

Nehéz nagyon, tudom, de tényleg csak elhatározás kérdése. Ne csessz el meg ennyi időt erre a kapcsolatra, mert ha valami, az utólag iszonyatosan fog fájni, hogy ennyi időd ment el erre.

2022. dec. 20. 21:27
 3/9 anonim ***** válasza:
6%
szóval kidolgozza a belét, és ki akarod dobni, értem
2022. dec. 20. 21:40
 4/9 anonim ***** válasza:
22%
Sokaknak inkább a langyos f.s mint vmi viharos szakítós megalázós kapcsolat.
2022. dec. 20. 22:24
 5/9 anonim ***** válasza:
36%

Igen, voltam már ilyen helyzetben, és nagyon nehéz volt. 7 év és eljegyzés után szakítottam. Mint ahogy előttem írták, langyos fos volt. Nem volt célunk, közös jövőnk. Nem adtunk már egymáshoz semmit. Nagyon nehéz volt meglépni, el sem tudtam volna képzelni magamról, hogy meg tudom tenni- de sikeresen megtettem. Először el sem akarta hinni. Majd amikor elhoztam a cuccaimat és letöröltem Facebookról, akkor kezdett el teperni. Hívott, jött ezerszer, bombázott az ígéreteivel, fenyegetéseivel. Ezeknek a legnehezebb ellenállni, és tudatosítani magadban, hogy miért lett vége. Fogj egy papírt, majd hosszában felezd meg. Az egyik oldalra a pozitív, a másik oldalra a negativ dolgokat írd fel. Egyértelmű lesz, hogy mi a teendőd.

Ez 3 éve történt, azóta boldog házasságban élek 😊

26N

2022. dec. 21. 01:24
 6/9 anonim ***** válasza:
47%
5. vele, vagy valaki mással? :D
2022. dec. 21. 01:49
 7/9 anonim ***** válasza:
73%

😅😂😂

Hála Istennek, valaki mással! 😁

2022. dec. 21. 06:43
 8/9 anonim ***** válasza:
86%
Kétféle eset van, az egyik amikor tudatosan szakítasz, meggyőzöd magad ész érvekkel, hogy ez miért nem mehet így tovább, belegondolsz, hogy rövid az élet ahhoz, hogy boldogtalanul élj. A másik az, amikor eljön az idő, hogy úgy gondolod rosszabb már nem lehet, totál padlón vagy, és elszakad a cérna. A különbség annyi, hogy utóbbinál megbánod hogy miért nem tetted meg előbb, miért pazaroltál éveket a semmire.
2022. dec. 21. 08:12
 9/9 anonim ***** válasza:

Nekem se ártana az erő...8év után kéne megtennem 34f

5ös irigyellek amiért még tudtad tenni..

2022. dec. 21. 22:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!