Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Felköszöntött a szülinapomon,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felköszöntött a szülinapomon, de a kérdésemre nem válaszol ! Mi lehet ez ?

Figyelt kérdés

Két hónapja szakított velem a barátnőm , sok volt a vita közöttünk a munkám miatt,rengeteget dolgozom és sajnos nem volt elég időm rá, kettőnkre !

Hetekig nem beszéltünk, írtam neki próbálkoztam de dühös volt így hagytam! Aztán néhány napja irt , hogy elvágta az ujját,aztán küldött képeket és tegnap a szülinapomon korán reggel felköszöntött ami nagyon jól esett de egész éjjel nem aludtam , mert én még reménykedem ! Össze szedtem ma reggel minden bátorságom , és megírtam szeretem , és még reménykedem, és hogy ő hogy áll ehhez a dologhoz, lenne esély békülésre? De nem válaszolt ..ti miért nem válaszolnàtok ilyen helyzetben ?

Gondolkodik ? Vagy egyszerűen nem erdeklem ?

2023. máj. 3. 14:22
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

Én csak azt nem értem, hogy miért van az, hogy egyre több itt az oldalon az ilyen kérdés, hogy szakítottak a felek, és egyből vissza akarnak menni az exhez?

Mintha mindenki mindenféle megbeszélés nélkül szakítana, vagy a szakítás szóval dobálózna.

Nem előtte kellett volna megbeszélni a problémákat, és csak utána szakítani, ha már menthetetlen a kapcsolat???

Amúgy is egyre több az olyan ember, aki nem tudja a szakítás okozta fájdalmát feldolgozni, elviselni, ezért azonnal vissza akar szaladni a megszokott jól ismert exéhez (még akkor is ha az alapproblémák nem lettek megoldva). Nem mintha ez lenne a megfelelő megküzdési stratégia a szakításra.

Ha mindketten tettek azért, hogy az alapproblémák meg legyenek oldva, akkor lehet még jó kapcsolat közöttük, de ez nem mindenkinek sikerül.

Kérdezőnek meg annyit írnék, hogy így ennyiből nem lehet pontosan tudni, hogy nálatok mi a helyzet.

Ugyanis az is egyre nagyobb "divat", hogy egyesek talonokat tartanak, vagyis fenntartja a figyelmedet hogy addig se kezdj bele mással egy új kapcsolatba, de azért ha neki éppen olyan kedve van, akkor neki azért szentelj elég figyelmet (mert unatkozik, de addig keresi az utódodat).

Sokan csak akkor veszik észre hogy talonban voltak tartva, amikor az exüknek lesz egy új párja, ők meg pofára esnek hogy potyára vártak rá.

Persze az a verzió is lehetséges hogy még szeret. De hogy mi van valójában azt innen senki nem fogja neked megmondani.

2023. máj. 3. 15:41
 12/17 anonim ***** válasza:
0%

10: én nem a kérdező vagyok hallloooo !!

Igaz több profilom van de mindegyikről leugatlak , mert egy arrogáns f?€&sz vagy !

Na aztán lehet számolni a kérdőjeleket oszt csókolom !

2023. máj. 3. 16:43
 13/17 anonim ***** válasza:
0%
Felkiáltókat párgyő
2023. máj. 3. 16:43
 14/17 A kérdező kommentje:

3#

Igazad van,de én az a fajta vagyok, aki ha szeret, akkor azt kimutatja ! És ha ő irt nekem, akkor igen, megfordult a fejemben , hogy talán akarna még valamit ! Nem érzem megalázásnak, rosszabb nem lehet, mint most is, hogy vége és pont !

11#

Persze, nem tudhatjátok, senki nem tudhatja mi jár a fejében, mit érez , mit gondol, természetesen bármi lehet, de úgy voltam vele, hogy nem szégyen kérdezni , bár arra nem számítottam , hogy nem érkezik válasz !

Lehet igazad van, és csak B terv vagyok!

Nem tudhatom. Néma gyereknek az anyja sem érti a szavát!

És igen, nagyon nagyon nehéz nélküle és rettentően szerezem …

2023. máj. 3. 17:07
 15/17 anonim ***** válasza:

Miért írtál neki egyáltalán?

A csaj vszeg reflexből írt neked, főleg, ha nemrég szakítottatok, vagy a lelkecskéjét akarja ápolgatni azzal, hogy még húzza egy picit az agyad, míg nem lesz másvalakije.

Engedd el a saját érdekedben.

2023. máj. 3. 18:27
 16/17 A kérdező kommentje:

Az a “csaj” 50 éves !

Egyébként irt vissza , hogy lezárta !

2023. máj. 3. 19:14
 17/17 anonim ***** válasza:
58%
Tök mindegy, hány éves.
2023. máj. 5. 19:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!