Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Felköszöntött a szülinapomon, de a kérdésemre nem válaszol ! Mi lehet ez ?
Két hónapja szakított velem a barátnőm , sok volt a vita közöttünk a munkám miatt,rengeteget dolgozom és sajnos nem volt elég időm rá, kettőnkre !
Hetekig nem beszéltünk, írtam neki próbálkoztam de dühös volt így hagytam! Aztán néhány napja irt , hogy elvágta az ujját,aztán küldött képeket és tegnap a szülinapomon korán reggel felköszöntött ami nagyon jól esett de egész éjjel nem aludtam , mert én még reménykedem ! Össze szedtem ma reggel minden bátorságom , és megírtam szeretem , és még reménykedem, és hogy ő hogy áll ehhez a dologhoz, lenne esély békülésre? De nem válaszolt ..ti miért nem válaszolnàtok ilyen helyzetben ?
Gondolkodik ? Vagy egyszerűen nem erdeklem ?
Igazad lehet !
Szeretnék ezen változtatni , magam miatt is , így egyik helyen felmondtam !
Ezt nem írtam meg neki , lehet ezt is kellett volna !
Amit az első ír, az a naív hősszerelmes verzió, nem a valóság. Azért írt, mert nincs jelenleg senkije, akinek ilyen hülyeségeket küldhet és figyelmet kaphat általa. Szakítottatok, miért érdekelne hogy mit csinált az ujjával? Nincs közöd már hozzá.
Amit visszaírtál neki, a tipikus lúzer szöveg, teljesen meghunyászkodva a másik előtt. Nulla tartás, nulla önbecsülés.
Azért nem válaszolt, mert leszrja már rég. Egy szakításig míg eljut az ember, az nem 1-2 nap, hanem hetek, hónapok előzik meg. Nem működött köztetek ez a kapcsolat, ő már elengedte. Két hónapja szakítottatok, ez bőven sok idő.
A képet több okból küldhette, de egyik sem az amire gondolsz: nem, nem akar veled újra összejönni. Ha így lett volna, akkor azt írja hogy megakarná ezt beszélni, de mivel 2 hónap kva sok, ezt a részét nem tudom hogy nem tudtad még feldolgozni.
Valószínűleg valami kis figyelemre vagy megerősítésre vágyott és nem volt más. Esetleg lecsekkolta milyen állapotban vagy a szakítás után, és a válaszoddal mutattad, hogy - minden bántás nélkül - siralmas lúzer szintjén. 2 hónap alatt addig tudtál eljutni, hogy ahogy nyújtja (szó szerint) az ujját, te térdelve könyörögve le akard harapni az egész kezét.
Elkéne engedni már ezt a sztorit és továbblépni. Megaláztad magad eléggé, legalább most már tudod hogy válaszra se vagy méltandó. Felejtsd el és kezdj el új emberek felé nyitni.
Bocsi hármas , de elég nyers és bunkó vagy !
De tényleg !
Én hasonló cipőben járok, mint a kérdező , csak én vagyok a nő !
Nálam is próbálkozott az exem , képeket küldött és én aztán rákérdeztem , hogy mit gondol, tényleg örökre vége? Es nekem kb 1 nap múlva válaszolt és igen, ma este fogunk találkozni !
Nem mert írni , csak próbálkozott , mert nem tudta én hogy is állok a dolgokhoz !
Es két hónap alatt nem tudta elfelejteni ? Es akkor mi a szar van ??????
Ha mondjuk 10 évig voltak együtt azt akkor mégis hogy lehet 2 hónap alatt elfelejteni ? Dr Csernusnak hiszed magad ?
Te vagy a megmondó vagy mi ??
Néhány emberke itt annyira bunkó és érzéketlen!
Szerintetek mindenki lúzer , semmit nem lehet újrakezdeni ,senki se boldog stb
Kedves kérdező , még válaszolhat , nyugi !
Es a hármast ne vedd a szívedre !
Lehet ő ekkora köcsög , de nem kell neked ezért szarul érezned magad !
Neki ilyen nyamvadt az élete !
7: így van , lehet hogy igaza lesz , de akkor is ez a stílus jó isten
Ilyen pasim/csajom lenne akk megölném magam !
Undorító amit itt ebben a stílusban leírt!
De nem hiszem , hogy válaszra sem méltatja ! Szerintem írni fog
Lehet azt hogy már továbblépett, vagy akármi , de szerintem írni fog!
Hiányzik az exed ?
Nem mersz írni nemi ?
Mitől félsz ? Attól hogy ugyanúgy szingli maradsz és nélküle elsz tovább vagy hogy azt írja neki is hiányzol ?
Rosszabb nem lehet , úgyhogy hajrá !
Szerintem is bátor dolog volt írni neki !
Így legalább le tudod zárni !
Vagy így , vagy úgy !
Lehet nem válaszol, az is egy válasz !
Lehet válaszol, csak húzza még az agyad !
Lehet válaszol és elküld a búsba de lehet ennek még jó vége !
Nekem írna exem én is megkérdezném mi a szándék !
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!