Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Felköszöntött a szülinapomon,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felköszöntött a szülinapomon, de a kérdésemre nem válaszol ! Mi lehet ez ?

Figyelt kérdés

Két hónapja szakított velem a barátnőm , sok volt a vita közöttünk a munkám miatt,rengeteget dolgozom és sajnos nem volt elég időm rá, kettőnkre !

Hetekig nem beszéltünk, írtam neki próbálkoztam de dühös volt így hagytam! Aztán néhány napja irt , hogy elvágta az ujját,aztán küldött képeket és tegnap a szülinapomon korán reggel felköszöntött ami nagyon jól esett de egész éjjel nem aludtam , mert én még reménykedem ! Össze szedtem ma reggel minden bátorságom , és megírtam szeretem , és még reménykedem, és hogy ő hogy áll ehhez a dologhoz, lenne esély békülésre? De nem válaszolt ..ti miért nem válaszolnàtok ilyen helyzetben ?

Gondolkodik ? Vagy egyszerűen nem erdeklem ?

2023. máj. 3. 14:22
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
89%
Benne sem csengtek még le teljesen az érzések, és ezért reflexszerűen neked ír, amikor történik valami, vagy a születésnapodra. De tudja, hogy nem lenne értelme újrakezdeni, mert az alapprobléma nem oldódott meg. Szerintem.
2023. máj. 3. 14:23
 2/17 A kérdező kommentje:

Igazad lehet !

Szeretnék ezen változtatni , magam miatt is , így egyik helyen felmondtam !

Ezt nem írtam meg neki , lehet ezt is kellett volna !

2023. máj. 3. 14:34
 3/17 anonim ***** válasza:
46%

Amit az első ír, az a naív hősszerelmes verzió, nem a valóság. Azért írt, mert nincs jelenleg senkije, akinek ilyen hülyeségeket küldhet és figyelmet kaphat általa. Szakítottatok, miért érdekelne hogy mit csinált az ujjával? Nincs közöd már hozzá.

Amit visszaírtál neki, a tipikus lúzer szöveg, teljesen meghunyászkodva a másik előtt. Nulla tartás, nulla önbecsülés.

Azért nem válaszolt, mert leszrja már rég. Egy szakításig míg eljut az ember, az nem 1-2 nap, hanem hetek, hónapok előzik meg. Nem működött köztetek ez a kapcsolat, ő már elengedte. Két hónapja szakítottatok, ez bőven sok idő.

A képet több okból küldhette, de egyik sem az amire gondolsz: nem, nem akar veled újra összejönni. Ha így lett volna, akkor azt írja hogy megakarná ezt beszélni, de mivel 2 hónap kva sok, ezt a részét nem tudom hogy nem tudtad még feldolgozni.

Valószínűleg valami kis figyelemre vagy megerősítésre vágyott és nem volt más. Esetleg lecsekkolta milyen állapotban vagy a szakítás után, és a válaszoddal mutattad, hogy - minden bántás nélkül - siralmas lúzer szintjén. 2 hónap alatt addig tudtál eljutni, hogy ahogy nyújtja (szó szerint) az ujját, te térdelve könyörögve le akard harapni az egész kezét.

Elkéne engedni már ezt a sztorit és továbblépni. Megaláztad magad eléggé, legalább most már tudod hogy válaszra se vagy méltandó. Felejtsd el és kezdj el új emberek felé nyitni.

2023. máj. 3. 14:43
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
#3 azért ez a “nulla tartás” nem feltétlen igaz, szerintem pont ahhoz kell nagy bátorság, hogy elmond az érzéseidet. Bár én lennék ilyen bátor. Legrosszabb eset, hogy nem kell neki és továbblép, de legalább nem hagyta, hogy az egoja, büszkesége miatt ott maradjon benne a “mi lett volna, ha..?” kérdés.
2023. máj. 3. 14:59
 5/17 anonim ***** válasza:
25%

Bocsi hármas , de elég nyers és bunkó vagy !

De tényleg !

Én hasonló cipőben járok, mint a kérdező , csak én vagyok a nő !

Nálam is próbálkozott az exem , képeket küldött és én aztán rákérdeztem , hogy mit gondol, tényleg örökre vége? Es nekem kb 1 nap múlva válaszolt és igen, ma este fogunk találkozni !

Nem mert írni , csak próbálkozott , mert nem tudta én hogy is állok a dolgokhoz !

Es két hónap alatt nem tudta elfelejteni ? Es akkor mi a szar van ??????

Ha mondjuk 10 évig voltak együtt azt akkor mégis hogy lehet 2 hónap alatt elfelejteni ? Dr Csernusnak hiszed magad ?

Te vagy a megmondó vagy mi ??

Néhány emberke itt annyira bunkó és érzéketlen!

Szerintetek mindenki lúzer , semmit nem lehet újrakezdeni ,senki se boldog stb

Kedves kérdező , még válaszolhat , nyugi !

Es a hármast ne vedd a szívedre !

Lehet ő ekkora köcsög , de nem kell neked ezért szarul érezned magad !

Neki ilyen nyamvadt az élete !

2023. máj. 3. 15:01
 6/17 anonim ***** válasza:
Még meggondolhatja magát ez tény és való, viszont a munkád megint közzétek fog állni, vagy más probléma merül fel? Én szerintem ha újrakezditek, akkor beszéljétek meg, hogy azon lesztek mindketten, hogy a kapcsolat működjön. Mert ha nem dolgoztok rajta, akkor fölösleges ismét összejönni.
2023. máj. 3. 15:06
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
#5 azért az se kizárt, hogy a 3-asnak van igaza :D De én irigylem a kérdezőt, én túl büszke vagyok elmondani az exemnek, hogy nagyon hiányzik.
2023. máj. 3. 15:06
 8/17 anonim ***** válasza:
44%

7: így van , lehet hogy igaza lesz , de akkor is ez a stílus jó isten

Ilyen pasim/csajom lenne akk megölném magam !

Undorító amit itt ebben a stílusban leírt!

De nem hiszem , hogy válaszra sem méltatja ! Szerintem írni fog

Lehet azt hogy már továbblépett, vagy akármi , de szerintem írni fog!

Hiányzik az exed ?

Nem mersz írni nemi ?

Mitől félsz ? Attól hogy ugyanúgy szingli maradsz és nélküle elsz tovább vagy hogy azt írja neki is hiányzol ?

Rosszabb nem lehet , úgyhogy hajrá !

2023. máj. 3. 15:18
 9/17 anonim ***** válasza:
27%

Szerintem is bátor dolog volt írni neki !

Így legalább le tudod zárni !

Vagy így , vagy úgy !

Lehet nem válaszol, az is egy válasz !

Lehet válaszol, csak húzza még az agyad !

Lehet válaszol és elküld a búsba de lehet ennek még jó vége !

Nekem írna exem én is megkérdezném mi a szándék !

2023. máj. 3. 15:24
 10/17 anonim ***** válasza:
76%
Olyan jól elbeszélgetsz magaddal meg az indokolatlan felkiáltójeleiddel a kamuprofiljaidról, nincs szükség arra, hogy élő embert is lehozz az életről a tárdaságoddal. Trollkodd csak tovább a gyakorit, az a neked való dolog.
2023. máj. 3. 15:29
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!