Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Lehet csak velem volt ekkora fsz?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet csak velem volt ekkora fsz?

Figyelt kérdés
Az exem az elejen meg tokeletesen viselkedett, aztan jottek a problemak de en mar szerelmes voltam... Miutan szakitott velem egy honapra ra baratok miatt ujra kapcsolatba kerultunk. Elkezdett nekem allandoan irogatni hogy szexteljunk.... A vegen kb. napi szinten irt... Ez meg honapokig ment... Aztan eltunt, es most hallottam hogy kapcsolatban van... Lehet hogy csak velem volt köcsög es massal kitartoan olyan tökéletes lesz mint velem az elejen? 26L
ma 12:38
 1/9 anonim ***** válasza:
70%
Drága te engedtél meg neki mindent. Ha más nő nem olyan törlőkendő mint te vagy akkor nem fog vele úgy viselkedni.
ma 12:40
 2/9 anonim ***** válasza:
77%

Neki ilyen szar a jelleme, nem tud kibújni a bőréből.

Kérdés, hogy ki mit enged meg neki. Van, aki meghúzza a határokat és elküldi az ilyen barmokat a francba.

ma 12:51
 3/9 anonim ***** válasza:
17%

Ennyit értél ezek szerint.

Bár amilyen modorod van, ne lepődj meg, ha csak használtai trágy elszel életed végéig.

Vannak nők, akik még erre se érdemesek.

Marad nekik a károgás, meg a fszozás.

ma 12:56
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
Valószínű hiszen vitáztál/veszekedtél vele ahelyett, hogy normálisan megoldotáttok volna a gondokat, vagy elhagytad volna. Nem vagy ártatlan barika, rendesen benne volt a kezed abban, hogy fsz volt mivel te pcsa voltál vele.
ma 13:05
 5/9 A kérdező kommentje:
En nem veszekedtem vele soha
ma 13:06
 6/9 anonim ***** válasza:
Oké...
ma 13:07
 7/9 anonim ***** válasza:
28%
Veled én is ilyen lennék mert egy rongy vagy.
ma 13:10
 8/9 anonim ***** válasza:

Hat de azt irod az elejen veled is tokeletesen viselkedett. Utana nem tudjuk mi rontott bele a kepbe. Hagyjad, nem eri meg szomorkodni azon, hogy massal jobban banik most, mint veled utoljara. Csak az egod faj. Most nezd ugy, hogy egy olyan emberrol van szo, akivel inkompatibilisek vagytok és még nem is tudtatok jól kijönni.

Lehet a másik csaj beadta a derekát könnyen.

Majd 1 év után nézd meg milyen köztük a levegő.

ma 13:59
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Itt annyi idióta ember van, aki a saját frusztrációját vetíti ki mindenre.

#1 - Olyan k**va jó, hogy kb. 5 mondatból te ilyen hatalmas következtetéseket tudsz levonni. Mi mindent engedett a kérdező?

#2 - Milyen szar jelleme van, megint csak semmit sem tudsz az emberről, csak amit pár mondatban leírt a kérdező a saját szemszögéből.

#3 - Milyen modora van a kérdezőnek?

#4 - Hol írta, hogy veszekedett, vitázott vele?

#7 - No komment

Ennyi szánalmas lúzert, mint ami itt ezen az oldalon van.

Válaszolva a kérdésedre kérdező, ennyiből nem lehet tudni, senki nem fogja kitalálni, de egyébként meg számít bármit is? Vége van, ott hagytátok egymást, nem mindegy, hogy hogyan viselkedik? Neked így nem kellett, vagy te nem kellettél neki, mindegy is, nem? Foglalkozz mással.

ma 14:34

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!