Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért és hogyan történt a legutóbbi szakítás a kapcsolatotokban?
Általaban ugrodeszkanak vesznek.
Ahogy felelednek kivirulnak mellettem azt hiszik vmi csődör lettek vmi egotuningra vett a 2 utolsó barátom is.
Egyik féltékenységbol elkezdett nőzni tarskeren meg stb (ezert lett pattintva)mikor dobtam egy jobb pasiért, meg osszetört sírt könyörgött(addig semmi nem érdekelte mikor én "sírtam" mellette, nagy volt az arca)de aztán zsarolt anyáméknak is sírt meg játszotta a hősszerelmest plusz meloban is zaklatott.
De leállította az akkor már másik pasim.
Aztán ahogy az is kikupálódott mellettem (egyiknek se volt elottem nöje én kavartam fel az eletüket mondhatni vagy ráztam őket fel)az is elkezdett nőzni, de ugy hogy csak annyibol tudtam ezt hogy hidegülni kezdett kritizálni féltékenységi balhékaz kreálni es még avressziv is lett..vele aztán jo nehéz volt szakítani hogy élve megússzam.
Szoval amolyan olyasz török filmekbe illő drámázások mentek mindkétszer.
Mindkét pali aljas volt de mindkettő engem hordott el es ölne meg mikozben csak en voltam az a kapcsolatban aki hű és valóban szeret és nem ők.
*az azelotti pasimmal meg majdnem ugy jartam mint elő csak forditva. 4 évet rabolt el.tolem házassággal hitegetéssel ugy hogy nem is az én tipusom jön be neki. Mutogatni valo bazári majma voltam csak. Amugymeg a bőven asszonyos alkat és habitus nála a nyerő komolyra. De azok az egyszerűk se smink se semmi. En meg kb a plázacica stylt hoztam akkoriban. Az is végig féltékenykedett minden baja volt de az is pl amikor én többet kerestem mint ő. Állandoan ego bajai voltak mellettem.
Tole meg az eljegyzés volt aljas mikor valójában nem is tervezett velem.
Ja és aki eljegyzett vele ugy szakitottam hogy pont étteremben voltunk erre még ott is összevesztünk(sérteget én meg önvédelemben vagyok visszapofázok)de halkan csendben kulturáltan suttogva merthát étterem..ez már nagyon elfajult gyűlölködő veszekedés volt es dühében bevágta hogy befejezi vége, én meg azonnal szalutáltam rá egyet kihuzott háttal es határozottan bólintottam erre. Azonnal elkezdett sírni.
Dehát már halálra martuk egymast nem mehetett ez tovabb.
Es e 3 gyöker után most kipihenve ismerkedem de csak kizárolag szexre laza kapcsikra.
2-es ezért nem szabad kapcsolatokban tapasztalatlan faszikkal összejönni😬
Én egy kiruccanás közepén szakítottam, hazamentünk hozzá majd összepakoltam, másnap elmentem. Nem illettünk össze és kiábrándultam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!