Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már olyan veletek, hogy egy kapcsolatotok őszinte testi-lelki összhanggal indult, mégis szakítás lett belőle? Mi történt és mennyi idő után?
Köszi, bár ezt az utolsót én inkább csak fellángolásnak érzem.
Inkább olyan sztorik érdekelnének, amikor már megvolt az elköteleződés, jöttek a mélyebb, tartósabb érzelmek, így is minden klappolt, idővel mégis valami oknál fogva tönkrement a dolog.
Nekem ilyesmi volt, de nem szakítottunk végül. Nagyon közel voltunk hozzá.
Boldog kapcsolatunk van, szeretjük egymást, nagyon jó a kommunikáció, egyértelmű az elköteleződés, közös célok, jó sex stb. Ez ment 1.5 évig (és tart még)
A szakítás azért következett volna be, mert megváltoztak a körülmények/célok. Távol kellett volna költöznünk egymástól. (Együtt élünk)
Egyelőre úgy néz ki sikerül megoldani, sokat dolgoztunk rajta, hogy mindenkinek jó legyen az új élethelyzet.
De nagyon közel voltunk a szakításhoz. Csendben, sírva váltunk volna el, támogatva egymást. Nehéz lett volna, hiszen minden tökéletes, szerelmesek vagyunk. Lelkileg eljutottam oda, hogy gyászoljam a kapcsolatot, de végül mégis megmenekült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!