Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha nem érzem magam nőnek a kapcsolatomban?
Szakításon gondolkodok, egyszerűen azt érzem hogy mint nő nem vagyok elég jó a páromnak. Dagi vagyok, amit egy vitánál fel is hozott persze nem szó szerint de ez volt a lényege.
Meg néz más lányokat ami engem eddig nem is zavart..
De most azt érzem hogy az érdek húzza felém, sem mint a nagy szerelem..
Az apró becézgetések elmaradtak, most már csak a kritika maradt.. Mosok, főzök, takarítok. És azt érzem az egykori énem szépen lassan elveszik. Dicséretet nem kapok, meglepni nem lep meg. A buliba más nőkkel előbb táncol mint velem. De közben mondja hogy szeret. A szív harcol a józan ésszel..
9. Te mekkora egy bunkó, paraszt vagy. Azt sem tudod hogy néz ki, te kis incel..
Kérdező,ha sportban vagy étrendben kell diéta, keress nyugodtan. Én már csak a munkával fogyok, a hoemonjaimat is rendbe tettem. Eddig is kapós voltam, sok embernek tetszem a párom mellett, de ez az új életstílus adott egy pici önbizalmat. Előzőleg nekem is hasonló kapcsolataim voltak. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!