Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan tálalnátok a párotoknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tálalnátok a párotoknak, hogy rájöttetek, hogy a kapcsolatotok alatt végig másokkal ismerkedett és találkozott titokban?

Figyelt kérdés

Épp házvásárlás és drága meglepetés születésnapi utazás előtt álltunk a küszöbön.

Létezik még rajtam kívűl hűséges társ egyáltalán? Én vagyok csak ilyen szögletes és szerencsétlen?

tegnap 16:35
 1/9 anonim ***** válasza:
47%
Nem mondanám el neki, hogy tudok róla hanem előadnám, hogy már nem szeretem/nem szeretném folytatni a kapcsolatot.
tegnap 16:38
 2/9 anonim ***** válasza:
67%

Én se mondanám el. Nem akarnám megbeszélni se.

Megszervezném hova költözök el és lelépnék. Vagy ha ő van nalam kitenném a cuccait és menjen.

Nem indokolnék abszolut, mert akkor valaszol arra, aztán meg én, meg jönne az egész beszelgetes vagy vita bármi, én ebbe nem mennék bele elejét venném azzal hogy nem indoklok. Csak hogy nem akarok vele lennj.

tegnap 16:42
 3/9 anonim ***** válasza:
77%
Elmondanám neki és elmennék -vagy megkérném, max két héten belül költözzön el, ha esetleg nálam él, utána zárat cserélek.
tegnap 17:07
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Én csak egy nap szépen összecsomagolnám a cuccait, és azzal várnám, hogy akkor menjen valamelyik másik nőjéhez, akivel éppen ismerkedik és akivel találkozgat. Nem érdekelne a magyarázkodás meg a kifogások. Igazából örülnék neki, hogy még azelőtt kiderült, hogy megvettük volna a házat. A nyaralást, ha már befizettük, nem hagynám ki, vinném valamelyik barátnőmet, és kutyamód berúgnék. Esténként telesírnám a párnám, napközben meg jól érezném magam, amennyire csak a másnaposság engedné.

Amúgy én is hűséges vagyok. Életemben nem csaltam meg még senkit, lassan 32 évesen. Nem is tervezek. És nem te vagyok, szóval a kérdésed második fele, bár sejtem, hogy csak költői kérdés volt, de akkor is megválaszolódik: bizony, vannak még rajtad kívül mások, akik nem lépnek félre. Ez persze neked nem segítség, de azért megnyugtatásul tudd, hogy nem vagy egyedül. Találhatsz még hozzád illő párt :)

tegnap 18:42
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Égi jelnek venném, hogy közös házvásárlás előtt derült ki. A drága utazás “semmi” ahhoz képest, hogy esetleges közös hitel , házasság meg gyerekek meg minden után jönnél rá arra, hogy milyen görénnyel kötötted össze az életed. A nyaralásra menj el egy baráttal vagy családtaggal, offold a közös házat, és ünnepeld meg a szerencséd, hogy nem 3 gyerek után vernéd a fejed a falba és nem lenne hova menned. Szerencsés vagy! A tinderkirályt(királynőt) pedig dobd ki, cuccostul, magyarázatostul együtt.
tegnap 20:07
 6/9 anonim ***** válasza:
Igy ahogy irják. Nem megbeszelni, kirakni a p*csaba. Anno exemet igy raktam ki a lakasombol. Ajtó elé a cuccait! Megcsalasra nem volt bizonyitek, de mas nővel irkált, igy kiraktam.
tegnap 21:21
 7/9 anonim ***** válasza:
Ez nálam nem ok szakításra.
ma 03:46
 8/9 anonim ***** válasza:
Megmutatnàm a konkrét bizonyítékot neki
ma 05:49
 9/9 anonim ***** válasza:

Megadnám neki a lehetőséget, hogy ha már folyamatosan a nálam jobbat kereste, akkor meg is találja. Hálát adnék a sorsnak, hogy most és nem a házvásárlás után derült ki. Az utazás kapcsán meg: elmennék egyedül, az irodában (ha ott volt foglalva) rendezném, hogy van-e a másik fél lemondása miatt visszatérítési lehetőség még, ha nincs, tanulópénz.

Az biztos, hogy egy másodpercet nem akarnék vele egy légtében tartózkodni.

ma 06:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!