Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vissza akar jönni az exem, akarom is meg nem is,te mit tennél ilyenkor?
Több év után elhagyott a barátnőm mert már nem érezte azt amit régen, eléggé érzéketlenül lépett le.
Hosszú idő után vissza akar jönni. A múlt hiányzik, a jó emlékek, de valamiért nincs motivációm újat kezdeni velem. Nem értem miért.
Hogy-hogy nem érted? Basszus elhagyott más miatt. Nem szeretett már egyáltalán és most mivel nincs senki aki járna vele így jó lennél te megint egy darabig.
Akarsz papucs lenni, vagy szamár ló helyett, vagy mi? ^^
Ugyan ez történt velem is karácsony előtt egy héttel. 3 éves kapcsolat után azt mondta, hogy szakítani akar, mert már nem szeret. Amikor megkérdeztem tőle, hogy más van-e a képben azt mondta, hogy nem és egyedül akar lenni, egy ideig nem kell senki. Persze, ahogy sejtettem, más volt a képben, másfél héttel szakítás után már látták őket az utcán csókolózni. Szerencsére ezzel sikerült "megutálni", elzárkózni tőle teljesen. December közepén (kicsit több mint egy évvel a szakítás után) rám írt, hogy szeretne találkozni, mert hiányzok neki). Én bele mentem, de csak azért, hogy kicsit visszaadjak abból, amit adott nekem. Találkoztunk, elővette az ártatlan mosolyát, őzike szemeit, elmondta, hogy mennyire megbánta, azóta sem tud elfelejteni, én voltam neki az igazi és hasonló dolgokat. Végig érdeklődve hallgattam, aztán a végén negmondtam neki, hogy ő se gondolja komolyan, hogy ennyire megalázom magam, azzal hogy legyen köztünk bármi is. Hirtelen az előbb leírt mosoly, stb. eltűnt és még ő sértődött meg. Lehet klisé, de akárhányszor olvasol ki egy könyvet, ugyan az lesz a vége. Keress magadnak inkább valakit, aki megbecsül és nem "szúr" hátba.
26f
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!