Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miert van az ha valakivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert van az ha valakivel csunya a szakitas hianyzik faj de ha szepen valunk el megsem kottyan?

Figyelt kérdés
Volt tobszzor h valakivel nem volt szép az elvalas, uresnek depressziosnak ereztem magam, hianyzott, vissza akartam az eletembe, de ha szepen szakitotk valakivel bekesen akkor meg tok nyugodt vagyok, elvagyok magamnak, elem az eletem.
jan. 12. 18:20
 1/8 anonim válasza:
Nem mindegy hogy valakitol nyugodtan valsz el,vagy mindent elsopro tuzzel......Valoszinuleg az a bizonyos tuz az, ami miatt nyomot es ureseget hagy maga utan az az illeto
jan. 12. 18:24
 2/8 A kérdező kommentje:
De volt hogy ugyan azzal az illetovel is volt mind ket tipusu szakitasom, es ugyan ezt ereztem, ha szep olt a szakitas tullendultem ha csunya akkor hianyzzott tonkre ment az eletem
jan. 12. 18:28
 3/8 anonim ***** válasza:
Egó.
jan. 12. 18:31
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Mert a nem tuzest te dobtad ki a tuzes meg inkabb teged.
jan. 12. 18:42
 5/8 anonim ***** válasza:
Mert ha van veszekedés, vita, az általában azt jelenti, hogy vannak még érzelmek egymás iránt, csak rossz útra mentek.
jan. 12. 19:18
 6/8 he84 ***** válasza:
Hát hogyha én velem szépen és haragmentesen szakítana a barátom minden komoly veszekedés nélkül, nekem ő akkor is nagyon hiányozna, szomorú lennék, depibe esnék eléggé hosszú időre, talán évekre is. Nem hinném, hogy alap esetben a veszekedős, vagy békés szakítási formától függ. Hanem attól, hogy mennyire volt jó az adott illetővel és hogy mennyire szeretted, még ha ő is téged hasonlóan.
jan. 12. 22:15
 7/8 anonim ***** válasza:
5. Az utalt olyan eros erzelem mint a szeretet , tehat igazad van.
jan. 12. 23:29
 8/8 anonim ***** válasza:
Aldozat tipus vagy .. a bantalmazokhoz vonzodsz.
jan. 14. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!