Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottatok már valakivel azért mert buta?
Itt nem olyanra gondolok hogy nem volt diplomája vagy ilyenek. Hanem aki a hétköznapi dolgokban nem boldogul egyáltalán.
Pl. Hogy szöveget nem tud értelmezni, egy csekket nem tud intézni, a vonatjegy vásárlás feladja neki és néha olyan naív, buta megszólalási vannak.
És tudom akkor minek jön vele össze az ember ha ennyire buta? De én akkor még nem láttam, a randik alatt teljesen normális volt, jól is néz ki, ápolt stb de most hogy több időt töltünk együtt jobban kibukik hogy buta.
Ami nagyon be tette az ajtót hogy ő full komolyan elhiszi hogy éjszaka oké ha védekezés nélkül vagyunk együtt mert csak nappal tud teherbe esni a nő. És én azt hittem hogy viccel de nem.
És előtte is voltak apróbb dolgok de mostmar tudatosan nézem ezeket, nem tud mosogatni, mosás elinditani, kiteregetni stb. 25+os valakiről beszélünk. Barátai vannak de ővelük mindig a videojáték. Családja is rendben van , jó körülmények között nőtt fel.
Szóval lényegében az a kérdés hogy az intelligencia különbseg, valid szakító ok e? És ha igen akkor veled történt már hasonló?
Eleve nem jövök össze olyannal, aki "buta".
Tudod, nálam az a sorrend, előbb megismerem a másik felet, és ha megfelel az értékrendemnek és kölcsönös a szimpátia, akkor utána jöhet létre a párkapcsolat.
Megfordítva ezeket semmit nem ér!
Ha tapasztalatlan pont ilyen dolgokban az sem oké. Közelebb van a 30hoz mint a 20hoz. Ne én kezdjem már el most nevelni az ilyenekre. Nem az anyja vagyok.
Igazság szerinte megerősítést szeretnék hogy emiatt nem vagyok rossz ember ha ilyen miatt szakítok. 3 hónapja vagyunk együtt de ő sokkal de sokkal jobban kötődik hozzám. Neki van rózsaszín köd nekem nem.
"éjszaka oké ha védekezés nélkül vagyunk együtt mert csak nappal tud teherbe esni a nő"
:--D
Ennél nagyobb hülyeséget még nem olvastam ezen az oldalon, pedig erős a mezőny. Ezek már az őskori hiedelmek világát súrolják.
Ugye? Én sem akartam elsőnek elhinni amit hallok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!