Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék végleg megszabadulni az exemtől? Minden héten megtalál valami buta ürüggyel, mit tegyek?
Egy egyetemre járunk, más szakra, de ugyanabban az épületben vagyunk. A járásunk alatt szinte soha nem tudtam vele találkozni a folyosón, de mióta szakítottam vele, azóta mindig a környezetemben toporog. Júniusban szakítottam vele, mert qrvázni akart, ami nekem nem fér bele egy kapcsolatba. A nyáron tiltottam a számát, a hívásnaplómban benne volt, hogy többször is próbált elérni. Más lányokkal ismerkedik, miközben folyamatosan utánam koslat. Egyszer az egyik órám előtt is bejött a terembe, és akkor lekoptattam. Azóta mindig talál valami hülye ürügyet arra, hogy megkeressen. Legutóbb azzal keresett meg, hogy nála hagytam a bögrém. Viszont nem hozta el, fent van a lakásán. Számomra egyértelmű, hogy még lefeküdne velem. Viszont nekem kellemetlen, hogy mindig valamivel megtalál, hiába küldtem már el ezerszer.
A szaktársaim úgy reagálnak ezekre a megkeresésekre, hogy elfordulnak tőlünk és elcsendesednek. De egyik sem jön oda segíteni nekem.
A rendőrségnek bizonyítékot kellene szolgáltatnom, de nem tudok, mert személyesen történik a zaklatás, és mindenki úgy tesz, mintha ott se lenne.
Már nagyon csúnyán is elküldtem, az se használt.
A rendőrség nem fog ezzel foglalkozni. Mit mondasz? Hogy egyetemre jártok és néha összefuttok?
Inkább keress egy másik pasit, akkor talán felfogja, hogy tényleg vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!