Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
"Buta, primitív, bu. Nkó, par. Aszt 4 diplomával" jelző hogy esik egy egoista, beképzelt, mgát felsőbbrendűnek érző pasinak, aki mindig a diplomáinak számával vág fel?
Meg tudtam ezzel sérteni?
Nagyon felhúzott a végére és ezt mondtam.
Szerintem többet nem beszélünk.
Nem hinném. Ha nálad szakadt el a cérna, akkor ő nyert :/
Ha sérteni akarsz valaki úgy igazán, azt higgadtan kell csinálni. Az sokkal jobban fáj, amit megfontoltan, kimérten, fagyosan mondanak oda neked, mint amit frusztrált dühből. Utóbbi inkább vicces. Szerintem egy jó röhög rajtad, ha valóban akkora az önbizalma, amekkorának itt leírtad.
Egy egoista, beképzelt (a 2 szó közt mi a különbség?), magát felsőbbrendűnek érző embernek (pasinak és nőnek egyaránt) sehogy sem esik ez a mondat. Ha magát felsőbbrendűnek érzi, akkor akármit mondhatsz, nem fogja meghatni.
Mi a dolog előzménye? Volt szex?
Szerintem te vagy a buta, ha felmerül benned, hogy magára vette.
Mindig oda kell szúrni, ahol gyenge pontja van.
Felhoztad a diplomáit, de vajon jól is néz ki? Van pénze? Vannak barátai? Kövér? Alacsony?
Egy mit érnekba diplomáid, ha... sértést kellett volna hozzávágni, csak ezzel romboltad volna az egóját.
Azért ezt még a gyerekek is tudják.
Gondolom te arra se voltál képes, hogy lediplomázz, és azért zavar, hogy neki van több is...
Csak magadat járattad le.
Attól függ...
Lehet, hogy annyira beképzelt, hogy lepereg róla, és elintézi azzal, hogy "a hülye nő véleményére nem adok".
De olyan is van, aki annyira nárcisztikus, hogy órákig képes picsogni egy ilyenen. Magába néz? Nem hiszem. De megsértődni meg fog.
Ezzel magadat járattad le, és elismertetted vele, hogy "milyen jól tettem, hogy kiraktam ezt a hisztigépet".
Sérteni higgadtan kell, kimérten, és megfontolt szavakkal ott, ahol az fáj.
Pl. magasság, kis farok, szexuális teljesítmény, kinézet - ezek azért eléggé rosszul eshetnek a másiknak.
Én pl. azt kaptam meg, hogy örül is a szakításnak, mert egy nyakigláb gebe vagyok - fél fejjel magasabb voltam nála és elég vékony -, akire ő már nem tud nőként tekinteni. Sikerült elég mélyen megbántania, és az úgy-ahogy helyretett önképemet egy pillanat alatt porrá zúznia merő sértettségből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!