Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen barát az ilyen?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen barát az ilyen?

Figyelt kérdés

A kérdést azért ide írom, mert páromról, és az egyik legjobb barátjáról meg a köztem levő konfliktusról van szó.

Tehát a páromnak szerveztem meglepi bulit a szülinapjára, és egy rejtvényfejtős játékot. De ez a kedves "legjobb barát" nem vett részt benne, mert nem engedtem neki, hogy úgy csinálja meg az ő részét, ahogy akarta.

Szóval ilyen rejtvényfejtős játékot találtam ki a páromnak + utána a meglepi bulit.

Az volt az egész koncepció, hogy minden, a párom számára fontos személy egy-egy állomás a rejtvényes játékban, egy-egy kis útmutatás/találós kérdés alapján jön rá hogy hova kell mennie és ki várja az adott helyszínen, és ott az illető ad neki valami feladatot. Akár keresztrejtvényt, akár valami bonyolultabb feladványt, akár kisebb feladatot (nekem pl verset kellett írnia 2 perc alatt, hogy megkaphassa a kövi találós kérdést amivel a következő emberhez jut).

Erre a "kedves barát" azt akarta hogy őutána koslasson a párom fél órán keresztül, mert ő itt hagy egy telefont, amin felhívja majd, amott hagy valami nyomot, emide rak egy nyomot, és végül az 5. vagy 6. nyom után ő lesz a "végállomás". Mikor megkértem szépen, hogy ne így csinálja, mert egy az időnk sincs rá, kettő az, hogy nem fair mindenki mással szemben sem, elkezdett velem veszekedni, és burkoltan lesz*rozta az egész játékot.

Egyszerűen nem fogta fel, hogy nincs idő részletesebb játékot csinálni, az meg baromi igazságtalan, hogy ő kiéli magát és a játék középpontja lesz, és mindenki másra meg jut az a kis negyed óra.

(Sajnos a családtagok és a munka miatt csak 2 óránk volt az egészre.)

Végül mondtam neki, oké, legyen benne így, ha ennyire nem képes együttműködni, mert tudom, hogy a párom csalódott lenne, ha ő kimaradni.

Erre megsértődött, és végül nem volt benne, mert hogy ő nem tud ezen kívül mást kitalálni, én meg nem engedem neki az eredeti ötletét (amit végül megengedtem volna, csak legyen benne).

Alapvetően egy egoista, nárcisztikus ember, amikor társaságban vagyunk, mindig neki kell a figyelem középpontjában lenni - így most is ezt próbálta kivitelezni, hogy róla szóljon az egész, vagy ha nem is az egész, de legyen egy különálló olyan rész, amiben ő a középpont.

De ezt azért nem gondoltam volna róla, hogy az egója fontosabb lesz, mint a legjobb barátja szülinapja.

Párom nagyon csalódott volt, láttam hogy teljesen megrökönyödött a dolgon, és majd beszél a sráccal, csak fogalma sincsen, hogy hogyan. =( én meg persze nem voltam túl boldog, mert szerettem volna, ha a páromnak van egy felhőtlen napja így.

Bármi vélemény?

2016. aug. 24. 14:19
 1/6 A kérdező kommentje:

Vagy tényleg én lennék a hibás, amiért nem hagytam hogy "kiélje" magát a srác?

Ti mit tennétek a párom helyében?

2016. aug. 24. 14:20
 2/6 anonim ***** válasza:
67%
A párod helyében már rég leépítettem volna ezt a fa.szt.
2016. aug. 24. 14:24
 3/6 Noren1989 ***** válasza:

Engem már ettől a meglepi bulitól is kivert a víz.

Vannak ilyen emberek, ha ennyire be akartad vonni, meg irányítani is, számolhattál volna vele.

26/F

2016. aug. 24. 14:46
 4/6 A kérdező kommentje:

Én gondoltam rá már az elején, hogy a sráccal nehéz lesz, mert ráadásul azért is bunkózott velem, mert nem akkor lett a buli amikorra ő akarta (minél hamarabb van annál jobb szerinte, és 8-9 nappal a szülinap előttre akarta).

De tényleg nem gondoltam volna, hogy ekkora cirkuszt rendez. :S

2016. aug. 24. 14:54
 5/6 A kérdező kommentje:

Meglepi buli meg azért lett, mert párom már a tavalyi szülinapjánál is hangoztatta, hogy nagyon örülne neki, idén is utalgatott rá, de "sikerült" úgy kijönnie a dolgoknak, hogy azt higgye, hogy ilyen kis gyeszora az idei szülinapja.

A rejtvényes játékot meg azért kapta, mert szereti nagyon a rejtvényeket, szeret keresgélni, szeret sétálni (a városban júniusban volt is egy plakát kereső verseny, azon is részt vettünk közösen), ezért kapta ezt is.

Ő örült neki nagyon. :)

2016. aug. 24. 14:56
 6/6 anonim ***** válasza:
Szerintem aranyos a játék, amit kitaláltál, a "barát" meg borzalmas. Lehet, nehezen viseli a közelségedet, vagy tényleg ennyire fontosnak tartja magát. A legtöbb ember azért józan ésszel meg szokta érteni, hiába nárcisztikus, a többiekre is kell időt hagyni.
2016. aug. 26. 00:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!