Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ilyenkor mi van szerintetek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyenkor mi van szerintetek?

Figyelt kérdés

Randizgatok egy sráccal kb 2 hete, minden nagyon szuper viszont nem kérdezte még meg, hogy leszek-e a barátnője.

Nagyon szeretem, és ő is szeret de én ezt nagyon furcsállom.

Szerintetek mit tegyek? Én erre nem szeretnék rákérdezni mert nem akarom sem magamat sem őt kellemetlen helyzetbe hozni.

2016. aug. 8. 20:03
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ez a "Leszel a barátnőm?" dolog max. tiniknél használatos. Két felnőttnek azért ne kelljen már így megbeszélnie... Az érződik, jön magától, hogy együtt vagytok-e vagy sem.
2016. aug. 8. 20:06
 2/6 A kérdező kommentje:
Szerintem nem fölösleges, hiszen valahonnan számolni kell az együtt töltött időt !
2016. aug. 8. 20:11
 3/6 anonim ***** válasza:
Mondjuk az első csók? Én mindíg onnan számoltam.
2016. aug. 8. 20:15
 4/6 anonim ***** válasza:
Mondjuk az én barátom január végén, február elején annyit kérdezett, h "Mikortól legyen számolva?". Ez már elég a járáshoz... :) Szerintem...
2016. aug. 8. 20:36
 5/6 anonim ***** válasza:

ez a leszel-e a barátnőm dolog így tényleg nagyon furcsa. mondjuk abban egyetértek, hogy azt valahogy ki kell mondani, hogy "akkor mi most járunk". mert a csók nem mindenkinek ugyanazt jelenti. van, akinek a csók semmit nem jelent, van akinek a szex sem. vannak, akik azt is nagyon nehezen mondják ki, hogy szeretlek. sőt van aki kifejezetten megijed ettől a szótól és akár csak hosszabb járás után meri kimondani. másnak meg sokkal könnyebben jön. szóval nem alaptalan, hogy meg kell beszélni és ki kell mondani, de hogy ezt pontosan hogyan is érdemes megfogalmazni, méginkább hogy lehet erre normálisan rákérdezni, az nehéz kérdés.

talán többet kéne beszélgetnetek a világ dolgairól, a kapcsolatok működéséről, a terveitekről, szándékaitokról, mit gondoltok a világról és egymás szerepéről a saját életetekben. egy ilyen beszélgetés végére talán kiderülne, hogy mit is gondoltok a kapcsolatotok állaptoáról...

2016. aug. 8. 21:39
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi értelmes válaszokat! :)

Csak most tudjátok nekem is kellemetlen ez a helyzet, mert tényleg nem tudom mi van köztünk. Mondjuk egymásnak, hogy "szeretlek" de még nem nevezzük kapcsolatra. Fura

2016. aug. 8. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!