Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most ilyenkor mi is van?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most ilyenkor mi is van? Összejöttek a dolgok.21/l

Figyelt kérdés

Az egyik barátom olyasmit csinált, ami tiszteletlenség volt tőle. Nem velem, hanem az unokatestvéremmel. Lány az unokatesóm, idősebb is nála. Az már nem is számít, hogy nem vette figyelembe azt, hogy egy barátja rokona...Az unokatesóm nem mondott neki semmit akkor, csak zokon vette akkor a viselkedését, hozzáállását.

Mikor megkapta érte az "ejnye-bejnyét", ergó kiderült, hogy beszélt, besértődött. Tehát most neki áll még feljebb. Nekem is alig köszön, pedig én még fültanúja sem voltam semminek, csak visszahallottam, hogy mi történt.

Ez a barátom olyan tipus, aki túl okosnak gondolja magát. A dolgokat szereti úgy rendezni, ahogy ő azt elképzelte, kigondolta. Nem is inkább megbeszél, hanem csak közöl, hogy ezt+azt akarom és PONT. kedvesen indít, aztán már azt veszed észre, hogy szemtelenül próbál diktálni neked. Én ismerem, hogy milyen, velem persze ezt nem csinálta, ha próbálta, mert ő ilyen mindenkivel, én rögtön láttam, reagáltam rá. Sőt, tőlem bocsánatot is kért.

Azt gondoltam, hogy majd az unokatesómtól is elnézést kér, de nem tette. Ehelyett besértődött és kavart is, amivel viszont engem is minősített. Most haragtartóan jár és kel, ő a SÉRTETT (szerinte). Legalábbis úgy viselkedik.

Most ott tartok, hogy mi van? Le vagyok döbbenve!!!

Tudom, mert ismerem, hogy milyen a személyisége, nagyon sokan nem szeretik, persze ez lassan derült ki. Viszont ezt sosem gondoltam volna róla, hogy felém is megnyilvánul majd, minden ok nélkül. Annyiszor segítettem rajta, már-már lelki társak voltunk, erre ezt csinálja?

Most akkor ennyi? Soha ne álljak vele szóba és kész?

U.i.: Védjegye a hízelgés, visszanyalás.

2016. aug. 7. 15:12
 1/4 anonim ***** válasza:
Tegye fel a kezét aki érti a kérdést! :D
2016. aug. 7. 15:29
 2/4 A kérdező kommentje:
hogyan kell ezek után viszonyulnom hozzá? Mert barátok vagyunk..voltunk? És akkor most minden összekutyulódott...
2016. aug. 7. 15:49
 3/4 fru_ ***** válasza:

Én is csináltam olyat, mint az a pasi... 15 éves voltam.

Agyilag ott tart.

"Most akkor ennyi? Soha ne álljak vele szóba és kész? " egyetértek.

2016. aug. 7. 15:50
 4/4 A kérdező kommentje:
# 3 Hát ő már 23, szóval... Értem!
2016. aug. 7. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!