Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire gáz, hogy 20 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire gáz, hogy 20 éves vagyok és még sosem csókolóztam, nem volt még barátom?

Figyelt kérdés

Nem vagyok ronda, inkább az a kicsit csöndesebb tipus, legalábbis mikor fiúk vesznek körbe akkor leszek szégyenlős...

Bulin sosem akartam részegen egy ismeretlen sráccal csókolózni...

Gimiben versenyszerűen sportoltam, az időm nagy részét az edzés kötötte le, a maradék részét a tanulás, így nem is volt nagyon időm pasizni...

2016. aug. 6. 18:13
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
41%
Hogy fogsz így meztelenre vetkőzni? :)
2016. aug. 6. 18:16
 2/11 anonim ***** válasza:
Nem gáz, legyél kicsit nyitottabb, mert leírás alapján normális lánynak tűnsz. Kicsit mosolyog többet, legyél nyitottabb, legyen egy kis önbizalmad, és meg lesz az eredménye :)
2016. aug. 6. 18:16
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Kinek gáz? Maximum neked.

Miért kell mindent úgy felfogni, mintha az életed múlna rajta?

20 évesen semmiről nem vagy lekésve, de ez már annyira elcsépelt mondat, hogy nem hiszik el.

Aztán belesavanyodnak abba, ami valójában egy lehetőség lenne, mégsem csinálnak semmit.

Kicsit legyél pozitívabb, mert ezzel a mentalitással nem mások, hanem saját magad alatt vágod a fát!

2016. aug. 6. 18:19
 4/11 Blade Bone ***** válasza:
100%
Nem gáz, én pl jóval húsz felett voltam mikor először csókolóztam. Nem érdekelt annyira. Szerintem téged sem. Csak mások buta szövege miatt érzed ezt gáznak.
2016. aug. 6. 18:24
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem sem gáz. Középsuliban én is a tanulással foglalkoztam inkább. 19 voltam amikor először csókolóztam és 23 amikor elvesztettem :)

26F

2016. aug. 6. 18:39
 6/11 anonim ***** válasza:
95%
Annyira, hogy csak miattad ki kell bővíteni a periódusos rendszert...
2016. aug. 6. 18:46
 7/11 anonim ***** válasza:
#6 ezt meg nem hallottam, jo volt :'D
2016. aug. 6. 18:54
 8/11 anonim ***** válasza:
Legyek a barátod?
2016. aug. 6. 20:16
 9/11 anonim ***** válasza:
Nem gáz,viszont sok mindenről lemaradtál eddig.Viszont,ha így van akkor nem is volt rá igényed.Tehát neked ne legyen gáz.Másokkal meg ne foglalkozz
2016. aug. 6. 20:29
 10/11 anonim válasza:
60%
Ne törődj senki véleményével. Én nagyon büszke lennék a helyedben. Ritka az ilyen lány, megbecsülendő. A barátod jobban is fog majd imádni érte mert neki adsz két féltett kincset. Legyen önbizalmad és szeresd magad, én szurkolok neked. Meglátod az a valaki aki rád talál nagyon meg fog becsülni. Puszillak 18/L
2016. aug. 6. 23:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!