Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gáz, hogy 20 éves vagyok és még sosem csókolóztam, nem volt még barátom?
Nem vagyok ronda, inkább az a kicsit csöndesebb tipus, legalábbis mikor fiúk vesznek körbe akkor leszek szégyenlős...
Bulin sosem akartam részegen egy ismeretlen sráccal csókolózni...
Gimiben versenyszerűen sportoltam, az időm nagy részét az edzés kötötte le, a maradék részét a tanulás, így nem is volt nagyon időm pasizni...
Kinek gáz? Maximum neked.
Miért kell mindent úgy felfogni, mintha az életed múlna rajta?
20 évesen semmiről nem vagy lekésve, de ez már annyira elcsépelt mondat, hogy nem hiszik el.
Aztán belesavanyodnak abba, ami valójában egy lehetőség lenne, mégsem csinálnak semmit.
Kicsit legyél pozitívabb, mert ezzel a mentalitással nem mások, hanem saját magad alatt vágod a fát!
Szerintem sem gáz. Középsuliban én is a tanulással foglalkoztam inkább. 19 voltam amikor először csókolóztam és 23 amikor elvesztettem :)
26F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!