Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az normális, hogy a nárcisztik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az normális, hogy a nárcisztikus/kissé egoista fiúk beindítanak?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy fiúval, aki nem különösen jóképű(nem is csúnya) és úgy gondoltam, hogy felejtős a srác, mert nekem túl "normálisnak" tűnt, én meg nem vagyok az. :P Utána kiderült, hogy eléggé fenntartja az orrát és azóta izgatóbb az egész gyerek. Ez miért van? Hallottam már ilyenről, de ennek van valami logikus magyarázata? Azt tudom, hogy én keresem az izgalmat a párkapcsolatban, de inkább csak a szex terén. Érzelmileg épp, hogy békét és egyensúlyt keresek. Olyan valakire vágyom, akivel megértjük egymást és én minden vagyok csak egoista nem. :D Emellett még aktív vagyok.

2016. máj. 4. 15:08
 1/7 anonim válasza:
a magabiztos, vagány fiúk sokkal vonzóbbak
2016. máj. 4. 15:16
 2/7 anonim válasza:
főleg ha kicsit pimaszok is:P
2016. máj. 4. 15:16
 3/7 anonim ***** válasza:
A legtöbb nőnek bejön az önbizalom.
2016. máj. 4. 15:19
 4/7 anonim ***** válasza:
A legtöbb nőnek pont ezért jönnek be az önelégült istenkomplexusban szenvedő egyének, mert félreértelmezik az egészséges önbizalom fogalmát, és egy mindenkit lenéző, törtető férfiban mindössze annyit látnak, hogy "wow, micsoda önbizalom", csak éppen abba nem gondol bele senki, hogy a külvilágnak prezentált komplexusok mögött hatalmas önbizalomhiány lappang. Az ilyen párkapcsolatokból születik a barátnő megverése, elnyomása, s az önbizalmának totális leépítése. Az ilyen párkapcsolatokból nem tudnak soha szabadulni a nők.
2016. máj. 4. 15:40
 5/7 anonim válasza:
csak nem nő tette fel a kérdést
2016. máj. 4. 15:41
 6/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat!

Az egyik dolog, amit ki szeretnék emelni az az, hogy én meleg férfi vagyok és a kérdést is eredetileg a 'Szexualitás - Homoszexualitás' kategóriában tettem fel, de úgy tűnik valakinek ez nem felelt meg. :) Ezért is írtam a kérdés végére, hogy aktív vagyok...Ha a párom agresszív lenne, kidobnám és ha megakarna ütni, nem gondolom, hogy jól járna. ;)

Egyébként meg pont azért tettem ki a kérdést, mert hallottam olyanról, hogy nőknek ez bejön, de -csak a hangsúlyozás kedvéért- én férfi vagyok, ezért is tartom ezt érdekesnek, hogyha én egy szerényebb fiút keresek magam mellé, akkor miért indítják be a fantáziámat az ilyenek.

2016. máj. 4. 15:50
 7/7 anonim ***** válasza:
Engem nőként csak akkor indít be, ha mellette okos és vicces is az illető és néha tud kedves lenni. Ha csak szimplán narcisztikus és egoista, abban semmi vonzó nincsen számomra. Ennek ellenére hogy a fenti elegy beindít, kapcsolatot nem kezdenék vele, egy egoistával állati lelombozó élni.
2016. máj. 4. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!