Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Hogyan tudnék megszabadúlni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék megszabadúlni?

Figyelt kérdés
Tavaly évvégén össze jöttem egy lánnyal pár szor randiztunk de nem jött be szóval szakítani szeretem volna (Nem volt semmi köztünk), de azóta se tudok megszabadulni tőle folyamatosan zaklat, első szerelem vagyok neki, de már kezd megijeszteni, valakinek valami ötlet? 22/F

2018. jún. 26. 21:50
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Beszélj vele komolyan. Ne sértegesd, ne legyél flegma sem bunkó, de ugyanakkor legyél hűvös - hogy ezáltal is érzékelje, nincs esélye nálad, nem érzel iránta semmit. Mondd el neki, amit érzel, azt is, hogy már kezd ijesztő lenni számodra a viselkedése, és kérd meg, hogy hagyjon békén téged! Ezután a beszélgetés után célszerű letiltani (ha nem is véglegesen, de egy időre) a közösségi oldalakról, telefonszámot fekete listára tenni, stb. Ezáltal nem tud felkeresni és egy idő után elkezd majd elszakadni tőled.
2018. jún. 26. 21:53
 2/7 anonim ***** válasza:

1. lépésként nyomatékosítsd neki, hogy nem akarsz tőle semmit és hagyjon fel a zaklatással.

2.lépésként tiltsd le mindenhonnan (Facebook, telefon stb.)

Ha egy másik számról továbbra is zaklat akkor jelentsd fel, hátha abbahagyja.

Egyébként szerintem minél jobban foglalkoztat annál többet fog zaklatni. Ha kitartó vagy és nem foglalkozol vele előbb utóbb feladja.

2018. jún. 26. 21:57
 3/7 A kérdező kommentje:
Ezekkel már próbálkoztam a feljelentést kivéve, követ az utcán ha letiltom múltkor az ablakom alatt volt, most épp öngyilkosságal fenyegetőzik. 18 éves csak próbáltam rendes lenni vele de már megfolyt igy.
2018. jún. 26. 22:14
 4/7 anonim ***** válasza:
88%

Az első vagyok.

Ilyen esetben mondd meg neki, hogy fel fogod jelenteni zaklatásért! Az, hogy öngyilkossággal fenyegetőzik egy gusztustalan dolog, lelki betegek csinálnak csak ilyet. Ez csaj figyelemfelhívás, hogy megijedj, hogy sajnálatból és szánalomból vele legyél, mert "ő megteszi ha nem vagy vele"! Nem fog öngyilkos lenni az ilyen. Aki tényleg öngyilkos akar lenni az szép csendben megteszi, de nem fenyegetőzik és harangozza körbe vele a másikat... Zsarol csak!

2018. jún. 26. 22:48
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Azt hittem már, hogy a helyesírási problémáktól akarsz megszabadulni.
2018. jún. 26. 22:52
 6/7 anonim ***** válasza:
Nagyon egyszerű. Próbálkoznod kell olyan lányoknál, akik visszautasítanak téged. Miután visszautasítottak, már neki sem fogsz kelleni. Így működnek a nők.
2018. jún. 26. 23:01
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem rúgd pinán
2018. jún. 27. 10:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!