Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottatok már valakivel azért mert buta?
Itt nem olyanra gondolok hogy nem volt diplomája vagy ilyenek. Hanem aki a hétköznapi dolgokban nem boldogul egyáltalán.
Pl. Hogy szöveget nem tud értelmezni, egy csekket nem tud intézni, a vonatjegy vásárlás feladja neki és néha olyan naív, buta megszólalási vannak.
És tudom akkor minek jön vele össze az ember ha ennyire buta? De én akkor még nem láttam, a randik alatt teljesen normális volt, jól is néz ki, ápolt stb de most hogy több időt töltünk együtt jobban kibukik hogy buta.
Ami nagyon be tette az ajtót hogy ő full komolyan elhiszi hogy éjszaka oké ha védekezés nélkül vagyunk együtt mert csak nappal tud teherbe esni a nő. És én azt hittem hogy viccel de nem.
És előtte is voltak apróbb dolgok de mostmar tudatosan nézem ezeket, nem tud mosogatni, mosás elinditani, kiteregetni stb. 25+os valakiről beszélünk. Barátai vannak de ővelük mindig a videojáték. Családja is rendben van , jó körülmények között nőtt fel.
Szóval lényegében az a kérdés hogy az intelligencia különbseg, valid szakító ok e? És ha igen akkor veled történt már hasonló?
Igen, volt hogy ilyenek miatt ábrándultam ki ismerkedés során.
Én sem vagyok egy diplomás mindentudó, de neki olyan dolgai voltak, hogy jajj.
J/Ly teljes keverése és hasonlók.
Minden konteót elhitt. Pedig jó srác volt, nagy szíve van, de annyira kis egyszerű volt, hogy teljesen megölte bennem a vonzalmat. A humor is..nem ment neki a"vérszívás" adok-kapok, mindig félreértette a poénjaim, megsértődött, visszakérdezett hogy hogy értem.
Igen volt! Sőt az itteni példákhoz képest kevésbé volt buta, de a kifejtésed illik rá. Falusi polgármester egyetlen lánya, 23-26év körül lehetett. A műkörmöse nekem rokonom a körmös okos lány ,vagy lenéz engem vagy nem esett le neki hogy ez a lány ennyire buta, remélem utóbbi. Okés a volán buszon sok a renitens de ezt a lányt kb mindenhová az apukája hordta. Úgy randizhattunk volna, ha apukája behozza (valami iskola/tanfolyam okán) és ha apu ráér randizhatunk. Önálló közlekedésre alkalmatlan volt. "Kiskukta voltam anya melett" kb 5-12éves gyerek mond ilyet. Én ffi létemre 120kmre jártam 20 évesen egyetemre és albérletben laktam (4lánnyal).
Másik lány mitomán/Münchauser szindrómás volt, különben mélyen vallásos családból származott. Kb ki volt adva neki, diploma osztó után pasit kell fogni szűlni 1-2 gyereket így nem kell dolgozni. Ott az volt a gond ha ép nem hazudott, akkor nem tudta mennyire abnormális dolgok vannak a családban amiről egy kapcsolat elején nem beszélünk. Pl Anyukája szülő falujában éltek anyai nagyszülők "szomszédságában" még ő középiskolás nem lett akkor beköltöztek ők majd anyai nagyszülők is az iskola városába. Anyukája gyermekparalízises kicsit sánta ennek okán nagyon munka kerülő. Lánynak gyógytornász szakra kellett járnia, hogy anyut kezelgesse, ezt nagyapó aki pénzelte a fizetős egyetemet találta ki. Huga 10-12 évvel fiatalabb volt, összefírkálta a közös (anya +2lánya) szobábájuk falát,anyu megdicsérte hofy ügyesen rajzol. Apját csak fizetés napkor vették ember számba még levették pénzzel. Anyai nagyapa megparancsolta utálni kell az apai rokonságot.
Teát se tudott a lány megfőzni.
Szerinte az oriflame ügynöki munka kb főállás, és hogy az irodában pletykál az munka. Pedzegette hallomásból(csoport társak) milyen a való élet, gyenge meséket adott elő , fura nevü barátnöiről( Virág Jázmin) akikkel ezt-azt csinál.Buta volt mert azt hitte a meséi hihetőek. Egyszer elhívtam egy "tv nézős " délelőttre hozzám. 20on éves nők 90%a levette volna miről van szó. Ő dzsungellal a lába közt, müsoros e.ü betéttel jött és nem tartotta gáznak hogy ezt látom. Nagyapó az evangélikzs papnak/lelkésznek szánta.
Köszönöm mindenkinek a választ.
Ma este szakítottam, nem volt egyszerű mert nagyon sírt és rosszul is érzem magam, de nem bánom. Így a helyes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!