Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottam párommal, jól cselekedtem?
27 éves nő vagyok, párom 31 éves.
8 évig közel kinn èltünk Németországban, pár hónapja költözünk haza, jelenleg 2 hónapos terhes vagyok. A kinn töltött idő alatt vettünk egy családi házat, autót, és kialakítottunk egy egzisztenciát.
Ámbár el voltam jegyezve, az esküvőt terveztük, de úgy döntöttem ki kell szállnia az èletemből a páromnak. Ha valakit érdekelne, a ház és az autó az én nevemen van, mert páromnak tetemes tartozása van számos bankoknál. A szètválásunk oda elég gyerekes egyesek szerint, lehet hogy úton a csöppség, de én még vágyok egy kis kalandra, arra hogy legyen izgalom az életemben, fiatal vagyok, és nem akarom elkötelezni magam egy pasi mellett
"viszont tudni illik nem volt èlettársi viszonyban vele, sem pedig házastársiban! "
Együtt éltetek egy háztartásban? Ha együttéltetek, akkor jogilag élettársak voltatok.
Remélem az élet vissza adja kamatostol
Addig nem volt gyerekes mig őssze gyüjtöttétek a rávalót??
Találtál egy palimadarat!!
Ehez is gerinc kell
Ha nemcsak édes- és nevelőapja lesz a gyerekednek, hanem még több "szerető" is egyszerre - nos a gyermek személyiségének alakulását hátrányosan befolyásolhatják ezek a nem várt események.
Ez egy kicsit gondatlan veszélyeztetés kategória lehet. (Nem ártana, ha maradna a "legfeljebb két apa" felállás - ha minden törik-szakad.)
A tartozások hogyan jöttek ennyire össze? Pénzügyekben nem terveztetek eléggé körültekintően? Vagy másként alakultak az árfolyamok?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!