Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakítottam párommal, jól...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szakítottam párommal, jól cselekedtem?

Figyelt kérdés

27 éves nő vagyok, párom 31 éves.

8 évig közel kinn èltünk Németországban, pár hónapja költözünk haza, jelenleg 2 hónapos terhes vagyok. A kinn töltött idő alatt vettünk egy családi házat, autót, és kialakítottunk egy egzisztenciát.

Ámbár el voltam jegyezve, az esküvőt terveztük, de úgy döntöttem ki kell szállnia az èletemből a páromnak. Ha valakit érdekelne, a ház és az autó az én nevemen van, mert páromnak tetemes tartozása van számos bankoknál. A szètválásunk oda elég gyerekes egyesek szerint, lehet hogy úton a csöppség, de én még vágyok egy kis kalandra, arra hogy legyen izgalom az életemben, fiatal vagyok, és nem akarom elkötelezni magam egy pasi mellett

2023. ápr. 24. 10:50
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
100%
Mi hazasok voltunk es akartuk is a gyereket. Viszont fiatalon szültem. Én is tervezgettem,hogy mi lesz,hogy lesz majd a baba mellett. De sajnos az élet felülírt mindent. Autista lett,aki 24 órás felügyeletet igényelt. Szóval,mindent gondolj át,mert amit te most eltervezel,nem biztos,hogy úgy fog alakulni.
2023. ápr. 24. 12:50
 32/45 anonim ***** válasza:
100%
Nekem is voltak ilyen tévképzeteim, hogy majd aranyosan szunyókál, én meg sorozatot nézek meg heti egyszer barátnőzök. Aztán örültem, hogy a hasfájós gyerek mellett egybefüggő 2 órát aludtam néha. Az embernek a férjével, aki"kéznél" van is kihívás ilyenkor az intimitás. Nem még idegen fasziknak készülődni, borotválkozni mikor össszeesel a fáradtságtól. Hahó, egy kisgyerekből nem lehet kivenni az elemet, ezt gondold át még egyszer.
2023. ápr. 24. 13:31
 33/45 anonim ***** válasza:
100%
De ő a szüleinek meg a nagyinak szüli...
2023. ápr. 24. 13:46
 34/45 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem trollkodik csak.
2023. ápr. 24. 13:47
 35/45 anonim ***** válasza:
100%
Ez kamu , pláne azok után a röhögős fejek után...
2023. ápr. 24. 17:31
 36/45 anonim ***** válasza:
100%

Ez egy pasi. Hozza a szokásos kliséket.

1. A nő viszi 9 év közös termését (ház, autó)

2. Pasizni akar (incel szótárban chedezni :D)

3. A gyereknevelés semmi odafigyelést, időt nem igényel, el van a kölyök magától.

2023. ápr. 24. 17:38
 37/45 A kérdező kommentje:
Igyekszem megtartani a higgadtságomat, feltettem egy kérdést és egyesek azt hiszik nincs más időtöltèsem csak trollkodni. Igen, a 140 négyzetméteres pesti családi ház az enyém, ahogyan a Volvo EX90 is engem illet. Lehet hogy közösen èltünk együtt X ideig, viszont tudni illik nem volt èlettársi viszonyban vele, sem pedig házastársiban! Szimpla pár voltunk, az pedig a szokásos pasi agyának a hibája hogy vakon mindent rám íratott, ő nem számolt a következményekkel, nem pedig én! 40 éves házasságok is mehetnek tönkre, és sajnálom, elnézést ha durva voltam. Remélem nem törlik a kérdést.
2023. ápr. 25. 09:14
 38/45 anonim ***** válasza:
"Képzeld tudom milyen egy baba, este lefektetem, bekapcsolok valami ismeret terjesztőt, veszek neki tablet, aztán elvan amíg el nem alszik mint a befőtt" - ezt te komolyan gondoltad? Hogy így akarsz gyereket nevelni?
2023. ápr. 25. 09:17
 39/45 anonim ***** válasza:
100%

Cuki vagy. :) Mint szimpla pár, a szerzés arányában fogják elosztani köztetek a vagyont ha perre megy a "pasid".

Megint kicsengettek?

2023. ápr. 25. 09:18
 40/45 anonim ***** válasza:
100%

Összegezzük:

Büszkén hirdeted, hogy jól ellopod a vőlegényed 10 év alatt megkeresett pénzét, mert megbízott benned és ez milyen fasza dolog.

Kidobtad, mert hát most úgy döntöttél terhesen, hogy jókat akarsz kefélni idegen hapsikkal.

A baba nem akadály, mert majd mesét néz ameddig idegenek a másik szobában döngetik anyut.

Az összes incel klisé egy kérdésben, persze-persze, nagyon hihető :)

2023. ápr. 25. 12:29
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!