Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítottam párommal, jól cselekedtem?
27 éves nő vagyok, párom 31 éves.
8 évig közel kinn èltünk Németországban, pár hónapja költözünk haza, jelenleg 2 hónapos terhes vagyok. A kinn töltött idő alatt vettünk egy családi házat, autót, és kialakítottunk egy egzisztenciát.
Ámbár el voltam jegyezve, az esküvőt terveztük, de úgy döntöttem ki kell szállnia az èletemből a páromnak. Ha valakit érdekelne, a ház és az autó az én nevemen van, mert páromnak tetemes tartozása van számos bankoknál. A szètválásunk oda elég gyerekes egyesek szerint, lehet hogy úton a csöppség, de én még vágyok egy kis kalandra, arra hogy legyen izgalom az életemben, fiatal vagyok, és nem akarom elkötelezni magam egy pasi mellett
"ehet hogy úton a csöppség, de én még vágyok egy kis kalandra,"
Te egy mezei troll vagy..egyetlen nő nem lenne aki így gondolkodna mint te. Na lássuk mi jön még a belsődből..
Ha mégsem vagy troll, akkor add örökbe a gyereket. A 11-es válaszodból egyértelmű, hogy nem való neked gyerek.
Azt is megértem, hogy huszonévesen kalanozni akarsz, de erre 8 év után és terhesen jöttél rá?
Ja, és mindegy kinek a nevén vannak a dolgok, élettársak voltatok évekig, az osztozkodás szerzés arányában fog történi. Nem lesz a tied egyedül a ház és az autó.
22
"fel van borulva az egész életem, nem tudom mit kezdjek magammal"
És ez még csak a kezdet, mi lesz még "aranyom". Ez még csak a "szellője" a gyümölcs aratásodnak.
"mert páromnak tetemes tartozása van számos bankoknál. "
Ja, persze. És mire kapta ezt a számos tetemes tartozást, mikor semmi nincs a nevén? És mire eköltötte, költöttétek?
Ordas kamu ez az egész!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!