Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Melyik (lett volna) a korrekte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik (lett volna) a korrektebb ilyen esetben szakítani? (Részletesebben lenn.)

Figyelt kérdés

Nem mai történet, a lány több mint 150 km-re valósi volt, mint én, hol én mentem hozzájuk hétvégente (általában ez volt valamivel gyakoribb), hol ő jött, 3 hónapon keresztül, annyit jártunk együtt, és volt egy közös nyaralás is.

Egy legközelebbi találkozó előtt egy héttel, amikor én mentem volna, telefonon szakított. Amikor ezt szóvá tettem, azt mondta, nem akart kitenni annak, hogy leutazzak azért 150 kilométert, hogy ott közölje. Ebben van valami, de mégiscsak három hónapot együtt voltunk és már egy nyaralás is megvolt kettesben.

tegnapelőtt 13:00
A kérdező szavazást indított:
Telefonon közölni, mert kevésbé korrekt lett volna, ha utaztatott volna oda is, vissza is 150 kilométert.
Személyesen, még ha ez utazással is jár, mert annál ez már komolyabb kapcsolat volt (max. lehetett volna valahol a két város között, félúton).
10 szavazat
 1/5 anonim ***** válasza:
59%

Személyesen elmondani.

Persze inkább úgy, hogy ő utazik hozzád, vagy legalább félúton találkoztok.

tegnapelőtt 13:20
 2/5 anonim ***** válasza:
82%
Igazából faramuci a helyzet, mert akárhogy mondja el, rá lehet fogni, hogy nem volt korrekt. Sztem ez is teljesen oké távkapcsolatban.
tegnapelőtt 13:24
 3/5 anonim ***** válasza:
Mindkettő korrekt.
tegnapelőtt 14:30
 4/5 anonim ***** válasza:

Az én sorrendem a legjobbtól haladva a legrosszabb felé.

1 (a legjobb): felhív telefonon, hogy beszélni szeretne veled a kapcsolatról, de jobb lenne személyesen, ezért elutazna hozzád, amikor neked is jó.

1 (alternatíva) telefonon megkérdezi, alkalmas-e beszélgetni, és a telefon tényét leszámítva korrekt módon szakít. Ha sokáig nincs mód személyesen beszélni, akkor ez jobb, mint köntörfalazni. Ha van mód személyesen találkozni, akkor azért lejjebb tolnám 1-2 hellyel.

2: telefonon szól, hogy a következő találkakor szeretne komolyan elbeszélgetni a jövőt illetően, így fel tudsz készülni, hogy a következő találka nem lesz felhőtlen. Esetleg mondhatod azt is, hogy inkább beszéljétek meg most mindjárt.

Ezek voltak a nagyon korrekt megoldások.

3: ugyanaz, mint a kettes, de nem szól előre. Észreveszed, hogy valami nem oké, belementek a beszélgetésbe, és előáll a farbával.

5: pár nappal a találka előtt szól, hogy inkább ne menj/nem jön.

Ezek voltak a korrekt megoldások. Most jönnek a cikik.

6: várod az állomáson nagy mosollyal, csokor virággal, ő leszáll, szakít, és hazamegy. Te mégy a kocsmába, a virág meg a kukába.

7: te utazol el gyanútlanul, majd jössz haza pofára esve.

8: eltöltitek a közös napokat, érzed, hogy valami nem olyan, mint szokott, de azt mondja minden oké, majd ahogy szétváltatok, telefonon szakít. Mondjuk ha neki is ekkor tisztul le, hogy nem működik a dolog, akkor ez lehet akár az egyes pont is.

9: egyszer csak nem veszi fel a telefont, és nem reagál semmire, hátha veszed a lapot.

tegnapelőtt 14:30
 5/5 anonim ***** válasza:
Ok, a négyes kimaradt, de értitek...
tegnapelőtt 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!