Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lány azt mondta nekem hogy “most másé a szíve” akkor ezt hogy értelmezzem? (A megjegyzésben részletesebb.)
Figyelt kérdés
Mert azért is érdekelne mert ez az egész helyzet olyan fura nekem és már roh&dtul fáj :(. Mert úgy mindig találkozgatunk sőt úgy hogy csak négy szem közt és marha jókat beszéllünk. Egyszerűen nem tudom értelmezni a helyzetet. Meg most megint szerdán találkozunk csak simán beszélgessünk ahogy eddig ?máj. 18. 16:19
1/10 anonim válasza:
"most másé a szívem" = "nem tetszel nekem, de havernak jó vagy"
2/10 Noren1989 válasza:
Udvarolgass, de b@szni azt nem fogunk.
4/10 anonim válasza:
Kedvel jo társaság vagy de nem vonzódik hozzad nincs szexuális vágya iránta.
5/10 anonim válasza:
Autista vagy? Vagy mit nem értesz rajta, nyilván másba szerelmes.
7/10 anonim válasza:
Most más dugja, ha annak vége és nem jön egy újabb, akkor TALÁN jó leszel Te is.
8/10 anonim válasza:
Eltett téged tartalékba mint egy béta himet.
9/10 anonim válasza:
Ha egy lány ezt mondja nekem, én tuti nem is akarnék semmit.. Hát valaki mással akar dugni, szerelmeskedni. Cuckold vagy? Szereted ha egy csaj mással dug helyetted? Nemár. Legyen becsületed..
10/10 anonim válasza:
Havernak, barátnak tekint. Mi ezzel a gond? Ha te többet akarsz, akkor ne találkozz vele többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!