Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mikor szoktátok a közös...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor szoktátok a közös fotókat törölni mindenhonnan?

Figyelt kérdés

2-3 hete lett szakítás, 1 hete fixen nem láttuk egymást nem beszéltünk.

Profil+borító is közös még .. ideje lenne vagy nem kötelező? Engem nem zavar , jó nézni milyen boldogok voltunk egykor. 😄

2023. márc. 28. 17:28
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Miért is hiszti?

Nem zavar, ha voltak exei vagy vannak velük képei, nekem is van mindkettő. De nem kinn a facebookon. Ennél már csak az a szánalmasabb, amikor valaki az exevel közös képeivel regisztrál tarskeresore.

2023. márc. 29. 23:36
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
Össze se jönnék olyannal aki nem szedi le az exeivel a képeit.
2023. márc. 29. 23:55
 23/24 anonim ***** válasza:
#21-es nyilván nem baj, ha vannak közös képek az exekkel, de ha ez még mindig a része a facebook oldalának, akkor az zavaró lehet. Engem zavarna. Biztos nem zavar mindenkit. Szerintem ez is olyan dolog, amit érdemes megbeszélni egy kapcsolat elején. De jobb levenni, hogy ne adjon okot félreértésre.
2023. márc. 30. 09:13
 24/24 anonim ***** válasza:
0%
Azt gondolom csókolózós kép ne legyen fent, de nem kell kitörölni a teljes múltat. A részem az exem, és szerintem van helye pár fotónak instán és facebookon is.
2023. márc. 30. 12:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!