Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után (nem beszéltek egy ideje) torlitek mindenhonnan?
Nekem is csak az aktualis barátom miatt kell minden ilyesmit tiltanom törölnöm de még ferfi üzleti kapcsolataimat is(pl vannak akikre számíthatok sb). Mert ne beszéljek ferfiakkal alapon.
Az exem is betegesen feltekeny.
A mostani barátom is.
Lassan kolostorba is mehetnék mellettük
Alapesetben nem. Az életem része volt, sőt, lehet, hogy szakítás után is az marad, és nem feltétlen kényszerűségből.
Persze ha valami nagyon rossz dolog történt volna köztünk, és nulla tisztelet maradt volna bennünk egymás iránt, az más lenne, de ilyen szakításom még nem volt.
Van egy barátnőm, aki ilyenkor instant kidob, tilt, de ő azért csinálja, mert így tudja magát továbblökdösni, hogy nem néz vissza, stb. De volt egy olyan szakítása, ami után a srác írt neki részegen és kb felelősségre vonta hogy az ő hibája volt minden. Ráadásul ő nagy szerelme volt. Szóval ezek után azt hiszem megértem hogy így védekezik. Én a követést szoktam leállítani, hogy legalább a hírfolyam ne dobálja fel, ha már a hülye messenger folyamatosan ott tartja a nevét/ ikon buborékját nyilván mert régen vele beszéltem a legtöbbet...
Ami érdekes, hogy én pl az exem elől akarom elrejteni a dolgaimat, instán ha nagy ritkán kiteszek egy sztorit, úgy állítom be hogy ne lássa.. nem tudom megmondani miért, más pont fordítva csinálja :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!