Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jó az ha mindenhonnan letilt az ex?
Pár napja vettem észre hogy tiltott mindenhol, mert új kapcsolata lett 1 hónappal ezelőtt. 2 éve szakítottunk, de így is dumáltunk néha. Most viszont nagytakarítàst végzett az ismerősei/követői között és én is tiltólistára kerültem mindenhol. Plusz az instájàt is leprivátolta. Mire jó ez? Aztán rájöttem hogy az új hapi elég pénzes gondolom védelmezni kell a pénzzel teli embert nehogy probléma legyen.
Titeket is ignorált az exetek amikor új kapcsolata lett?
Én is tiltok mindenkit szakításkor. Minek figyeljem/figyeljen?
Neked nincs életed, hogy egy olyan embert figyelsz, aki már egy idegen?
Egeszseges mechanizmus. Nem lehet tovabblepni, ha nap mint nap virtualisan egymas eleteben maradtok. Internet elott nem volt szukseg drakoi szigorra, egyszeruen a szobadban nem ult ott tobbet.
Itt nem a buntetes, rosszban leves a cel. D3 nem egeszseges latni vagy tudni, hogy a masik lat, raadasul mindent.
Attol meg tudni kene koszonni telefonon valami ugyet megbeszelni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!