Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor szoktátok a közös fotókat törölni mindenhonnan?
2-3 hete lett szakítás, 1 hete fixen nem láttuk egymást nem beszéltünk.
Profil+borító is közös még .. ideje lenne vagy nem kötelező? Engem nem zavar , jó nézni milyen boldogok voltunk egykor. 😄
Én mindig a szakitaskor egyből törlöm. Ugyanis sokkal könnyebb és gyorsabb a továbblépés, ha sehol nem kell látnom az adott embert.
Viszont nem értem, miért kell ezeket az exes képeket a facebookon őrizgetni? Legyen meg az embernek privatban vagy állítsa be, hogy csak ő lássa, de soha az életben nem kezdenek olyan férfival, akinek visszamenőleg minden exevel van fenn egy képe, mert ő azt nem hajlandó torolni. Akkor én meg nem vagyok hajlandó egy katalógus következő darabja lenni…
24N
@16: "vagy állítsa be, hogy csak ő lássa"
Ez a legrosszabb. Egyik exbarátnőm ezt tette, aztán egyszer mondta, hogy üljek mellé, mert mutat nekem egy fotót, elkezdte keresni a FB képei között, és sorban jöttek fel az exes képi. Én persze ezeket nem láttam, mert privátra voltak állítva, de az ő tabletjén mikor lapozgatta a képeket, hirtelen a képembe ugrott az egész.
Nekem is kínos volt, és neki is.
A legjobb leszedni, és elrakni valami mappába, ahonnan nem kerül hirtelen elő.
Szerintem is millenial dolog. En pont a z legeleje vagyok, tehat sok a millenial meg az atom z generacios ismeros. A millenialok MINDENT megosztanak, uj kocsi, itt kirandultunk, eskuvo, eljegyzes, nyaralas, szinhaz. Es naluk van a kozos profilkep+borito. A z generacio meg alapbol ugy rak fel profilkepet sokszor, hogy azt lajkolni se lehessen es kb 3-4 eve updatelik.
Egyebkent szerintem azert mar lassan itt lenne az ideje, hogy levedd. Masoknak kivulrol szanalmasnak tunhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!