Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 honapja elhagyott a mentalis betegsegeim miatt, es letiltott mindenhonnan. Ha felhivom telefonon tok pozitivan, hogy latni szeretnem, vajon talalkozna velem?
Eltel 2 honap, tudom hogy mik miatt szakitott meg minden kapcsolatot. En azota mindent megvaltoztattam az eletemben, azert hogy ujra egymasei lehessunk, en emiatt kuzdottem azota mindennap..elmult minden rossz, rendben van minden az eletemben azt leszamitva hogy o nincs velem.
Akkor amikor elhagyott, en is el akartam hagyni ot, de en feltem..vegul megtette ot. Nem volt mas valasztasunk, tonkre ment volna mellettem, eppen ezert ment el.
De mar nincs semmi ilyesmi, osszeszedtem magam mert nem akarom ot elvesziteni orokke. Van egy mentalis betegsegem, ami tonkretette az eletem es en ezzel meg az ovet. De nem tudott a betegsegrol.
Igy 2 honap utan vajon bele menne egy talalkozasba?
Vagy benne mar orokke az a szomoru, depresszios lany marad meg aki akkor voltam amikor elhagyott?
Az eletemben is voltak problemak a mentalis betegsegen kivul, nagyon rosszul voltam a vegen.
Amikor még semmi problemam nem volt, imadtuk egymast. Tudom, hogy en rontottam el
Ezt ennyire látatlanban igazán nehéz megválaszolni.
Tudni kellene hozzá, hogy milyen betegségről van szó. Engem spec az is érdekelne, hogy milyen mentális betegségből lehet 2hónap alatt kigyógyulni. És nem ártana ismerni egy kicsit a másik felet. Mennyire empatikus, mennyire volt szerelmes, hogyan vélekedik a mentális betegségekről,van-e egyáltalán bármilyen tapasztalata
a témában stb.
Nekem a kérdésed egy kicsit azt sugallja, hogy csak kitaláltad a betegséget és úgy akarod visszaszerezni a párodat, hogy gyógyult betegnek hazudod magad. HA így van, és ismétlem, hogy csak feltételezem, nem vádollak, akkor ne számíts hosszú távon nagy sikerre vele, mert amit korábban elrontottál, azt később is jó eséllyel el fogod rontani, ha csak álmegoldást keresel rá.
Az egy nagyon jó pont hogy beláttad hogy mentális beteg vagy és gyógyulni szeretnél. Én adnék neked egy esélyt, de csak ha dolgoznál magadon továbbra is.
Sajnos én hasonlóan jártam a barátnőmmel, ő is mentális beteg volt, szakítanom kellett vele mert tönkretett volna lelkileg teljesen.
En ot mar elkezdtem tonkretenni, es tudom en is, hogy nekunk akkor nem lehetett kozos jovonk.
Csak az a baj, azota is levagyok tiltva neki, mintha orokke lezarta volna..felek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!