Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » 2 honapja elhagyott a mentalis...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

2 honapja elhagyott a mentalis betegsegeim miatt, es letiltott mindenhonnan. Ha felhivom telefonon tok pozitivan, hogy latni szeretnem, vajon talalkozna velem?

Figyelt kérdés

Eltel 2 honap, tudom hogy mik miatt szakitott meg minden kapcsolatot. En azota mindent megvaltoztattam az eletemben, azert hogy ujra egymasei lehessunk, en emiatt kuzdottem azota mindennap..elmult minden rossz, rendben van minden az eletemben azt leszamitva hogy o nincs velem.

Akkor amikor elhagyott, en is el akartam hagyni ot, de en feltem..vegul megtette ot. Nem volt mas valasztasunk, tonkre ment volna mellettem, eppen ezert ment el.

De mar nincs semmi ilyesmi, osszeszedtem magam mert nem akarom ot elvesziteni orokke. Van egy mentalis betegsegem, ami tonkretette az eletem es en ezzel meg az ovet. De nem tudott a betegsegrol.

Igy 2 honap utan vajon bele menne egy talalkozasba?

Vagy benne mar orokke az a szomoru, depresszios lany marad meg aki akkor voltam amikor elhagyott?

2023. febr. 18. 22:46
A kérdező szavazást indított:
Nem fog eselyt adni kettonknek
Ha igaz volt a kapcsolat, nem fog elzarkozni elolem ha latni fogja hogy minden rendben velem
33 szavazat
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:

Az eletemben is voltak problemak a mentalis betegsegen kivul, nagyon rosszul voltam a vegen.

Amikor még semmi problemam nem volt, imadtuk egymast. Tudom, hogy en rontottam el

2023. febr. 18. 22:48
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

Ezt ennyire látatlanban igazán nehéz megválaszolni.

Tudni kellene hozzá, hogy milyen betegségről van szó. Engem spec az is érdekelne, hogy milyen mentális betegségből lehet 2hónap alatt kigyógyulni. És nem ártana ismerni egy kicsit a másik felet. Mennyire empatikus, mennyire volt szerelmes, hogyan vélekedik a mentális betegségekről,van-e egyáltalán bármilyen tapasztalata

a témában stb.

Nekem a kérdésed egy kicsit azt sugallja, hogy csak kitaláltad a betegséget és úgy akarod visszaszerezni a párodat, hogy gyógyult betegnek hazudod magad. HA így van, és ismétlem, hogy csak feltételezem, nem vádollak, akkor ne számíts hosszú távon nagy sikerre vele, mert amit korábban elrontottál, azt később is jó eséllyel el fogod rontani, ha csak álmegoldást keresel rá.

2023. febr. 18. 22:58
 3/19 A kérdező kommentje:
Bipolaris zavarom van, evek ota
2023. febr. 18. 22:59
 4/19 A kérdező kommentje:
Igen, felek hogy ujra elfogom rontani de en megszeretnek probalni beszelni vele.
2023. febr. 18. 23:00
 5/19 anonim ***** válasza:
83%

Az egy nagyon jó pont hogy beláttad hogy mentális beteg vagy és gyógyulni szeretnél. Én adnék neked egy esélyt, de csak ha dolgoznál magadon továbbra is.

Sajnos én hasonlóan jártam a barátnőmmel, ő is mentális beteg volt, szakítanom kellett vele mert tönkretett volna lelkileg teljesen.

2023. febr. 18. 23:06
 6/19 A kérdező kommentje:

En ot mar elkezdtem tonkretenni, es tudom en is, hogy nekunk akkor nem lehetett kozos jovonk.

Csak az a baj, azota is levagyok tiltva neki, mintha orokke lezarta volna..felek.

2023. febr. 18. 23:11
 7/19 anonim ***** válasza:
98%
Ezek szerint ő meg nem bipoláris. Ma pont úgy gondolja, mint 2 hónapja. Nem gyógyultál meg, csak másik szakaszban vagy. Ő meg nem, mert ő egészséges.
2023. febr. 19. 00:06
 8/19 anonim ***** válasza:
98%
Ja, most rendben van minden, de meddig? Nincs esélyed, ha akart volna valamit, megtalált volna. Engedd el, ő már ezen túllépett.
2023. febr. 19. 00:18
 9/19 anonim ***** válasza:
94%
3: Ezt nyilván nem tudtad elmulasztani.
2023. febr. 19. 05:27
 10/19 anonim ***** válasza:
98%
Bipoláris zavarból sohasem fogsz teljesen kigyógyulni. Ezt jobban teszed, ha belátod. Ez nem egy influenza, ami 1-2 hét alatt elmúlik. Hagyd végre békén, hagy éljen nyugodtan. Veled nem menne ez neki. És hiába látod be most az elkövetett hibáidat, újra és újra megismétled majd, hiszen a betegséged nem gyógyítható teljesen. Ő nem alkalmas arra, hogy ezt tolerálni tudja hosszú távon.
2023. febr. 19. 06:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!