Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 honapja elhagyott a mentalis betegsegeim miatt, es letiltott mindenhonnan. Ha felhivom telefonon tok pozitivan, hogy latni szeretnem, vajon talalkozna velem?
Eltel 2 honap, tudom hogy mik miatt szakitott meg minden kapcsolatot. En azota mindent megvaltoztattam az eletemben, azert hogy ujra egymasei lehessunk, en emiatt kuzdottem azota mindennap..elmult minden rossz, rendben van minden az eletemben azt leszamitva hogy o nincs velem.
Akkor amikor elhagyott, en is el akartam hagyni ot, de en feltem..vegul megtette ot. Nem volt mas valasztasunk, tonkre ment volna mellettem, eppen ezert ment el.
De mar nincs semmi ilyesmi, osszeszedtem magam mert nem akarom ot elvesziteni orokke. Van egy mentalis betegsegem, ami tonkretette az eletem es en ezzel meg az ovet. De nem tudott a betegsegrol.
Igy 2 honap utan vajon bele menne egy talalkozasba?
Vagy benne mar orokke az a szomoru, depresszios lany marad meg aki akkor voltam amikor elhagyott?
Nyilván nem gyógyultál meg,ez nem valami fertőzés vagy vírus, ez komoly probléma,amivel érdemes lenne szakembert felkeresni.
A másik, nem tudhatjuk,miért vitatkoztatok,mi robbantotta ki köztetek a konfliktusokat,ő milyen és hogy állt hozzád és te milyen vagy valójában.
Szóval,itt szerintem sokkal jobban megérné magadat rendbe hozni,de úgy isten igazából, kemény munkával, mint futni a szekér után, ami nem vesz fel.
"elmult minden rossz, rendben van minden az eletemben"
Bipoláris zavarod van, ami egész életeden át tart, ezt te is tudod, hogy nem úgy működik, hogy "most már minden f.sza és innentől így is marad, juhé".
Egy bipoláris elberrel párkapcsolatban lenni szinte lehetetlen kihívás a legtöbb embernek, de mindenesetre irgalmatlan munkát igényel, nem értem, miért veszed ezt ilyen félvállról és beszélsz róla múlt időben.
Nem adnék esélyt, sőt, fel sem venném a telefont.
Sohasem leszel egészséges, én pedig nem áldoznám az életemet egy mentális beteg ember pátyolgatására és random heppjeire.
Bocs, van bipo ismerősöm, amikor normálisan szedi a gyógyszereit oké, amikor bekattan és "elhiszi", hogy jól van, majd leteszi, egy rémálom, végül mindig a pszichiátrián köt ki.
Kizárt, hogy asszisztáljak ehhez.
"mindent megvaltoztattam az eletemben, azert hogy ujra egymasei lehessunk, en emiatt kuzdottem azota mindennap..elmult minden rossz, rendben van minden az eletemben"
KLASSZIKUS bipoláris kattant mentalitás/téveszme, egészséges ember menekül ettől, ne haragudj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!