Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor szoktátok a közös fotókat törölni mindenhonnan?
2-3 hete lett szakítás, 1 hete fixen nem láttuk egymást nem beszéltünk.
Profil+borító is közös még .. ideje lenne vagy nem kötelező? Engem nem zavar , jó nézni milyen boldogok voltunk egykor. 😄
Ha az ex vagy az új pár jelzi.
Oké, profilképen gagyi, ha ketten vagytok... bár szerintem a közös profilkép eleve gagyi:D Mégiscsak az legyen már a képen akié a profil..
6: dettó, de mi már nagyon boomerek vagyunk akkor :)
A mai fiataloknál ha nincs FB közös kép (vagy inkább insta), akkor gyakorlatilag kapcsolat sincs :D
8: ez abszolút így van. És mondhatjuk, hogy hülyeség (az is), de ettől még annak a generációnak, akinek mindent vagy semmit jelent az, hogy ki kit követ ki/be az instán, meg kit hív meg a discord szobájába ez komoly már-már létkérdés.
Én meg keverek egy italt, és nézem távolról, mert nem érint :D
Hát én pont nem a fiataloknál, hanem ennél a millennial generációnál (30-40 évesek) veszem észre hogy valami kényszert éreznek arra hogy mindent megosszanak magukról. Már nem győzöm letiltani az összeset mert mindegyik az újszülött gyerekét mutogatja mintha valami trófea lenne.
Viszont a fiatalabbak sokkal inkább privátban tolják a social-mediat, legalábbis én azt vettem észre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!