Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Mikor szoktátok a közös...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mikor szoktátok a közös fotókat törölni mindenhonnan?

Figyelt kérdés

2-3 hete lett szakítás, 1 hete fixen nem láttuk egymást nem beszéltünk.

Profil+borító is közös még .. ideje lenne vagy nem kötelező? Engem nem zavar , jó nézni milyen boldogok voltunk egykor. 😄

2023. márc. 28. 17:28
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
87%
Azon a héten.
2023. márc. 28. 17:36
 2/24 anonim ***** válasza:
100%
Amikor jólesik, vagy ha szól a másik, hogy zavarja.
2023. márc. 28. 17:42
 3/24 anonim ***** válasza:
63%
Nem töröltem sohasem, mert minek? A profilképet aznap lecseréltem, de minden fotónk fenn van. Nem érdekel, de nem vagyok hajlandó több, mint 3 évre visszamenőleg minden bejegyzést végiglapozni. Hogyne.
2023. márc. 28. 17:50
 4/24 anonim ***** válasza:
90%
Megelőzöm a problémát, se nem készülnek, se nem töltöm fel sehova, mert nincs is hova.
2023. márc. 28. 17:53
 5/24 anonim ***** válasza:
87%

Ha az ex vagy az új pár jelzi.

Oké, profilképen gagyi, ha ketten vagytok... bár szerintem a közös profilkép eleve gagyi:D Mégiscsak az legyen már a képen akié a profil..

2023. márc. 28. 17:54
 6/24 anonim ***** válasza:
100%
Mivel egyik partneremmel se volt soha közös fotóm, ilyen problémám nincs. Nem a facebook-ra tartozik a magánéletem.
2023. márc. 28. 18:17
 7/24 anonim ***** válasza:
22%

6: dettó, de mi már nagyon boomerek vagyunk akkor :)

A mai fiataloknál ha nincs FB közös kép (vagy inkább insta), akkor gyakorlatilag kapcsolat sincs :D

2023. márc. 28. 18:19
 8/24 anonim ***** válasza:
65%
7-es, igen, aztán máról holnapra virradóra meg le van gyalulva a face, a szerelem volt, nincs. Aztán három hónap múlva már más az igazi.
2023. márc. 28. 18:21
 9/24 anonim ***** válasza:
27%

8: ez abszolút így van. És mondhatjuk, hogy hülyeség (az is), de ettől még annak a generációnak, akinek mindent vagy semmit jelent az, hogy ki kit követ ki/be az instán, meg kit hív meg a discord szobájába ez komoly már-már létkérdés.

Én meg keverek egy italt, és nézem távolról, mert nem érint :D

2023. márc. 28. 18:36
 10/24 anonim ***** válasza:
100%

Hát én pont nem a fiataloknál, hanem ennél a millennial generációnál (30-40 évesek) veszem észre hogy valami kényszert éreznek arra hogy mindent megosszanak magukról. Már nem győzöm letiltani az összeset mert mindegyik az újszülött gyerekét mutogatja mintha valami trófea lenne.

Viszont a fiatalabbak sokkal inkább privátban tolják a social-mediat, legalábbis én azt vettem észre.

2023. márc. 28. 18:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!