Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után kb. mennyi ideig reménykedtetek, vártátok vissza a másikat, hátha meggondolja magát?
Sosem értem,miért kéne az embereknek a langyos kakiba visszamászni és ehhez még tapsikolni is " Jaj, de finom, jaj,de jó" ????
Ex az ex,kész.Főleg ő szakít.
Ha ezt tudomásul vennék az emberek,nem lenne annyi még muszáj kapcsolat,annyi boldogtalanság.
Nem lehet és nem szabad egy valakire alapozni,mert nem ő a Föld tengelye.Tudom,miről beszélek,majdnem belepusztultam öt évvel ezelőtt egy elhagyásba.De sosem kezdeném vele újra,pedig eddig ő volt a legnagyobb szerelmem,és azóta sincs senkim.De nem várom vissza, nem lehetne újrázás.
Senkivel.
#23: "Ha ezt tudomásul vennék az emberek,nem lenne annyi még muszáj kapcsolat,annyi boldogtalanság."
pff maga a kapcsolat is erre épül, hogy hogyan neked minél kevésbé szar a helyzet annak ellenére hogy egyre szarabb. Megalkuvás, alkalmazkodás, lemondások, elengedések ... erről szól 1 kapcsolat. Eleve egy szopás az egész, ez maga a muszáj kapcsolat, és sok boldogságról mondasz le szóval boldogtalanabb leszel egyre, csak azért, hogy 1 kis boldogságot visszakapj. Ez maga az ember tragédiája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!