Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után kb. mennyi ideig reménykedtetek, vártátok vissza a másikat, hátha meggondolja magát?
Figyelt kérdés
Csak olyanok válaszára vagyok kíváncsi, akik reménykedtek. Akik NEM reménykedtek egy percet sem, azok inkább ne írjanak, mert nem rájuk vagyok kíváncsi.2023. jan. 8. 12:39
1/24 anonim válasza:
Felesleges. Szerintem ha valaki elhatározza magát többségben nem gondolja meg magát mert oka volt ezt tenni.
Hiu abrandokba kergeted sajat magad
2/24 A kérdező kommentje:
Tudom, de nem tudok nem reménykedni. Sajnos.
2023. jan. 8. 12:43
3/24 anonim válasza:
nagyjából egy hétig, utána nem érdekelt tovább
5/24 Noren1989 válasza:
Olyan másfél hónapig, aztán visszajött egy augusztus 20ikás lazulásra.
6/24 anonim válasza:
Fel evig... Igazabol most telt le a fel ev,de mar felfogtam,hogy mast szeret. A remeny pokoli fajdalmakat tud okozni sajnos :)
7/24 anonim válasza:
3-ból 2 exemhez visszamennék, egyikük 2017-ben szakított, előtte meg is csalt... hűséges vagyok, csak hát a nőket ez nem érdekli
8/24 anonim válasza:
Masfel evig teljesen feleslegesen, sajnos elsonek van igaza, barmennyire kemeny is….sok fajdalomtol megkimeltem volna magamat
9/24 A kérdező kommentje:
Én is lassan fél évnél tartok. Hogyan lehet nem reménykedni? 🫤
2023. jan. 8. 12:56
10/24 anonim válasza:
Nekem az segitett,hogy megmondta,hogy nem szeret es mas kell neki. Rajottem,en ennel tobbet erek. A kozelembe sincs , akire lecserelt es ezt o is megmondta, csak most masra vagyik, tul komoly voltam,azt mondta es meg fiatalnak erzi magat ennyire elkotelezodni.
Ha valakinek nem kellesz, o veszit , nem te. Mert,o elveszit egy olyan embert,aki oszinten szerette ebbe a mocskos vilagban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!