Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha mentetek egy hosszabb utazásra, reménykedtetek hogy eljegyez a párotok?
Figyelt kérdés
2022. dec. 13. 15:22
2/28 anonim válasza:
En abban csak hogy nem veszunk össze.
3/28 anonim válasza:
Én reménykedek hogy eljegyezzenek már végre valahára. Durva hogy mióta rugózol már ezen.
5/28 anonim válasza:
Tudom, hogy nem házasodunk össze, szóval nem. :)
6/28 anonim válasza:
Még jó, hogy nem erre vártam. Otthon kért meg, négyszemközt. Csak kettőnkre tartozik, és ez így volt tökéletes.
7/28 anonim válasza:
Igazából nem reménykedtem, mert már teljesen lemondtam róla. Majdnem 8,5 éve voltunk együtt, és elutaztunk az egyik "álomhelyszínemre", és megfordult a fejemben előtte többször is, hogy ha valami csoda folytán ott kérne meg... és megtette. :) Nem nyilvánosság előtt, kivárta a pillanatot, amikor kettesben voltunk, romantikus volt, a gyűrű pedig nagyon szép. Ne törődj a negatív hozzászólásokkal, remélem összejön amire vársz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!