Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párommal 15 éve vagyunk együtt,van 3 gyerek szeretne még,kaptam tőle aranygyűrűt,most karláncot akart venni,pedig titkon reménykedtem eljegyzési gyűrű lesz,most visszautasítottam,beszéltünk a házasságról is már,én szeretném,reménykedhetek még?
15 éve együtt 3 gyerekkel, és még eljegyzési gyűrűben gondolkodsz? Ez nagyon gáz.
Mond meg neki, hogy szeretnéd, ha elvenne, és beszéljétek meg!
Nem kelletzt volna akkor 3 gyereket szülni.
Mi az, hogy reménykedsz? A te jövőd is. Ha nem tetszik vagy nem egyezik tovább kell lépni. Bár erre még a 3 gyerek előtt kellett volna gondolni.
Én is amondó vagyok, akart volna, már elvett volna.
Én kerek perec megmondanám, szeretném, ha bemennénk az anyakönyvi hivatalba bejelentkezni esküvőre, mikor alkalmas neked Gézám?
Christiano Ronaldo sem vette el a 3 gyermeke anyját....nem tudom, lehet ez nem vigasztal téged, de vannak ilyen tipusú férfiak akiket ez hidegen hagy...
a házasság inkább nőknek fontos, hogy biztonságban érezzék magunkat, holott, nem ettől lesznek.
Ülj le vele, és beszéld meg vele, hogy neked ez fontos, mit szól hozzá.
Figyeld meg, mit mond, hogyan reagál, mindenképpen nyugodt környezetben add elő neki, semmiképpen egy zürös stresszes nap után...
sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!