Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Néhány napja szakítottunk egy vita után , párszor beszéltünk azóta . Mire értheti azt amiket ir ?
Tegnap azt mondta hogy még nagyon frissek a sebek és le kell először nyugodni.
Vajon arra érti, hogy van még remény ?
Nem 13 évesek vagytok, de a konfliktusokat úgy kezeli(tek). Vicc az egész.
Aztán ha gyerek lesz és összevesztek egyszer csak szakít ? Ilyen emberrel megéri tervezni!
11
Igazad van
Te mondtad ki, most neked kell megtenni a lépéseket, hogy helyrehozd. Ha ő azt mondja, hogy tartja magát ahhoz, amit mondtál, akkor ne láttaasd azt, hogy neked is ez így tök jó. Azt sem mondom, hogy azonnal rohand le, de mondjuk jövő héten valamelyik nap kezdeményezz egy találkozót nála, és mondd el, hogy hirtelen felindultságól mondtad, és nem gondoltad komolyan.
Persze, dolgoznotok kell majd azon, hogy ez a kapcsolat működőképes maradjon. Leginkább neked. Meg kell tanulnod higgadtabbnak lenni. Meg nem ártana, ha meg tudnátok oldani azt a problémát, amin a vita elindult. Mert azért, hogy kéthavonta szakítsatok, felesleges újra, meg újra összejönni.
Ha hiszed ha nem pont most mondtam barátnőmnek,hogy hétfőn írok neki hogy lenne e kedve kedden egy vacsihoz.
Tudom, hogy szeret és én is őt.
De sok mindent át kell beszélni hogy ez működőképes legyen hosszútávon az fix.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!