Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok erről? 3 év és sok vita után szakitott velem a párom. Nő nincs a dologba, ebbe szinte biztos vagyok de ki tudja. Viszont azt mondta, hogy gondolkozni szeretne, mert összejöttek a dolgok benne. Én szeretném helyrehozni a dolgot.
Hány évesek vagytok?
Nem kizárható 100%-ig a harmadik fél, de reménykedjünk,hogy nincs. Maga sem tudja még mit akar, se veled se nélküled,vagy talonban tart.
Nézd.. 30 fölött vagyok, én nem bohóckodnék a helyedben ezzel a kapcsolattal. Engedd el, ennek nem sok értelme van.
8 éve vagyunk együtt a férjemmel. Voltak hullámvölgyek, gondok, néha viták is. De sosem fordult meg bennünk, hogy szakítsunk, szünet kell, pláne nem léptünk ki "gondolkodni". Sőt, mindig összehozott minket a nehézség.
Ez a"gondolkodós-szakítás" az esetek többségében inkább időhúzás, illetve gyávaság a szakító fél részéről őszintén megmondani, hogy vége.
Voltam ilyen kapcsolatban huszonévesen, na, akkor megtanultam, hogy ilyet soha többé!
Senki nem játszhat a másikkal úgy, hogy egyszer szereti, máskor nem és hitegeti.
Hogy mit gondolhat, mit akar, csak ő tudja. Kívánom, hogy dönts helyesen!
Ha szeretne sem kellene ezek után.
Mit képzel, mit játszik veled? Totál hülyének néz, most "zabad" akar lenni, aztán ha nem jön össze más punci, visszamegy hozzád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!