Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan aki a párja családja miatt szakított?
Barátnőm családja kész katasztrófa, egyátalán nem tudom őket megérteni és elfogadni azt, ahogy hozzáállnak a dolgokhoz. Gyakorlatilag nincs semmilyük, hónapról hónapra élnek, több mint 10 milliós tartozásuk van (fejenként a két szülőnek), folyamatosan a lányuktól kérnek kölcsön, az ő nevére írattak mindent (mert egyébként mehetnének az utcára) sőt, van, hogy annyira megszorulnak, hogy tőlem kérnek pénzt. Mondjuk utóbbival nincs gond fizetés napján azonnal visszaadják. Persze élvezeti cikkekre mindig van pénz, ha nincs akkor arra kérnek kölcsön, persze máshogy adják elő, amióta lebuktak, nem adok csak a barátnőmnek. Apja elkezdett kihasználni, taxisnak hisz, folyamatosan kérései vannak miben segítsek neki, teljesen olyan mint egy 5 éves... ha nemet mondok akkor meg megsértődik. Egyre idegesítőbb ahogy kezd rámszállni. Persze hamar rá jöttem erre is (kb 1 éve addig nem igen csinálta) tehát azóta kerülöm az ilyen helyzeteket.
Nem nagyon érdekeltek, de most, hogy kezd komolyra fordulni a dolog köztünk (értsd: összeköltözés, későbbi házasság, gyerek) összezavarodtam és nem tudom, mi lenne a helyes. Barátnőmmel nincs semmi ilyen baj, ott spórol ahol tud, vagyis spórolna ha nem csórnák le folyamatosan, ki akar ebből törni. Nem költi a pénzt felesleges dolgokra, teljesen normális lány.
De ez a családi háttér egyre taszítóbb, félek, ha nekünk jól/jobban fog menni ők fognak visszahúzni, barátnőm szive meg óriási nem tudná megcsionálni, hogy ne segítse ki őket. Persze a saját plénze az ő dolga, de mivel albérletben laknak attól még jobban félek, hogy majd kitalálják, hogy jönnek hozzánk, mert nem tudják fizetni és hasonlók. Én viszont a saját életemet szeretném élni az én és a feleségem szülei beleszólása nélkül. Mit tanácsoltok? Ha szeretem őt, szakítsak ilyen miatt és dobjak el egy jó kapcsolatot? 23 vagyok.
Sajnos ennek jó vége nem lesz. Vagy elmentek 300 km-re tőlük vagy megszakít a csajod velük minden kapcsolatot.
Folyamatos lesz a lehúzás, a kéregetés stb. Ez náluk életforma.
Hiába másmilyen a csajod a családja miatt nem fogtok rendben lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!