Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Borzasztóan összekaptunk a barátom családja előtt, szakított velem, de újra kezdtük. Hogyan tovább?
Bántott/megalázott mások előtt, vagy csak egy hevesebb vita volt?
Ha fizikai bántalmazásig/megalázásig fajult a dolog, akkor mihamarabb lépj ki ebből a kapcsolatból.
Ha nem, akkor még van remény, de nagyon nem jó jel, ha félsz tőle.. :(
Egy ittas embernek gyakran fingja sincs arról mit beszélt korábban....főleg ha alkalmi piás.
Rosszkor voltál rossz helyen, Rajtad vezette le a bánatát.
Egy éve tart a kapcsolat , én 18 vagyok, ő tölti a 20 évet. :) A vita egyrészt a balesetből eredt, miután lenyugodott mondtam valamit az exemnek, hogy tudnae segíteni a barátomnak, mert ki van borulva ( ők barátok voltak, míg össze nem jöttünk ) és ekkor vette kezdetét a kiabálás, veszekedés. Ő nagyon féltékeny az exemre, és félt engem tőle, mert sokszor bántalmazott, úgy, hogy ő szedett ki a kezei közül. Azt értem, hogy csak nem szeretné, ha bajom esne és zavarja az exem zaklatása, de meg sem hallgatott , hogy csak azt kérdeztem meg hátha tud segíteni, mert kiskoruk óta barátok voltak. A beszélgetés max. öt percig tartott, sőt közel sem mentem hozzá és pár méterre voltam a barátomtól.
Sok csúnya dolgot mondott, takarodj, menj a fas.ba, stb. Meglepő volt , mert életében egy rossz szót sem szólt hozzám . Azóta sem csak azon az egy napon. A családtól elnézésüket kértem még aznap a viselkedésért és mondtam, hogy többet nem fogom zavarni őket. A családja beszélt vele és velem is, hogy nem adhatjuk fel és ha baj van rájuk számíthatunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!