Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Néhány napja szakítottunk egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Néhány napja szakítottunk egy vita után , párszor beszéltünk azóta . Mire értheti azt amiket ir ?

Figyelt kérdés

Tegnap azt mondta hogy még nagyon frissek a sebek és le kell először nyugodni.

Vajon arra érti, hogy van még remény ?

2022. dec. 16. 08:10
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
71%
Ezek szerint igen, ha azóta folyamatosan beszéltek.
2022. dec. 16. 08:19
 2/15 Hans Pötterman ***** válasza:
63%
Persze. Heves vitában butaság hirtelen felindulásból szakítani.
2022. dec. 16. 08:22
 3/15 A kérdező kommentje:

1

Nem folyamatosan de minden nap beszélünk egy kicsit.

Én voltam a hülye nekem volt nagy szám hogy vége és azt mondta ő csak tartja magát ahhoz amit mondtam.

2022. dec. 16. 08:25
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Azt jelenti, megbántottad és haragszik.
2022. dec. 16. 08:26
 5/15 anonim ***** válasza:
83%
Nagyon komoly kapcsolat lehet, ha a másik úgy kezeli a veszekedést, hogy szakít. Volt ilyen párom, szánalmas ez a viselkedés, ott is hagytam a francba. Ha velem valaki szakít, történjen az bármi miatt, nincs visszaút. Gondolja át, hogy mit cselekszik.
2022. dec. 16. 08:31
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
3-as Ettől még folyamatosan. Akivel szakít az ember azzal nem beszélget minden nap, sőt sokszor az életben többet nem, hacsak nincs gyerek, vagy a szétköltözés hosszabb folyamat, tehát nem arról van csak szó, hogy én erre, te arra.
2022. dec. 16. 08:32
 7/15 A kérdező kommentje:

4

Akkor inkább ne keressem ?

Hagyjam megnyugodni?

2022. dec. 16. 08:38
 8/15 anonim ***** válasza:
100%

Lehetséges, hogy úgy érti, viszont az eléggé gond, hogy ahelyett, hogy vitaztatok volna mondjuk inkább megbeszéltétek volna normálisan.

Gondolom nem ez volt az első ilyen eset és ha megbantottad ja azon gondolkodik, hogy mi legyen. Adj neki időt, mást nem tudok írni.

2022. dec. 16. 08:45
 9/15 anonim ***** válasza:
73%

Tisztában vagy azzal a ténnyel, hogy az írásjelek elé nem kell szóközt ütni?

Láthatóan nem.

Amúgy valószínűleg csak téged csitít ezzel a szöveggel, ő már döntött.

2022. dec. 16. 08:49
 10/15 A kérdező kommentje:

9

Nem engem csitít ezzel nem 13 évesek vagyunk .

Akkor azt írna, hogy vége és pont.

2022. dec. 16. 10:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!