Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Miért lehet az hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért lehet az hogy egy nőknél sikeres pasi nem talál magának senkit?

Figyelt kérdés

Szakítottam de nem fogja fel, a nyakamra jár zaklat, félek, tartok is tőle.

Még új társat sem merek keresni, mert kontrollmániás is.

De helyes, pénzes, a nőkhöz nagyon ért, bárkit meg tud vezetni, sok nő lihegi körbe. A dolgait nem tudja senki, mindenki azt hiszi, egy igazi kész, vonzó férfi.

Állandóan azon imátkozom, mikor viszik már el, mikor lesz már másik nő a rögeszméje, mikor felejt már el, mikor hagy már békén, mikor nem fog már zaklatni, mikor lesz már szerelmes, mikor lesz egy másikért odavissza.

Egy másik volt barátom szerint nyugodjak meg, kb soha. Engem nem lehet elfelejteni.

Hát kösz.

Fél éve, szakítás óta megy ez a terror.

Help

#szabadság napja
2022. nov. 20. 13:13
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
89%
Te csak ne akarj másnak rosszat, mert szerintem senki nincs olyan buta, mint te. 🤡
2022. nov. 20. 15:58
 32/51 A kérdező kommentje:

Egy kis senkik lennének ha vele összefutnának.

De megnézném azokat vele kontextusban, akiknek itt nagy a szája, meg engem hord le.

A janik.

Akik nekem rosszat akarnak, mit akarjak én? Jót?

Habár komolyan az exemnek tenyleg boldogságot kívánok messze tőlem. Mert ha boldog, akkor békén hagy.

Es ebbol konkluzio: Akik lehordanak, azok vmi kétségbeesett emberek.

Mert aki boldog az nem másokat szid a gyk-n. És főleg nem olyanokat akik menekülnek, "vadak", azaz mégcsak nem is ellenf

2022. nov. 20. 16:04
 33/51 A kérdező kommentje:
*él
2022. nov. 20. 16:04
 34/51 A kérdező kommentje:

"Amíg szexel a pasassal addig az nem fog leszállni róla"

Kerdezz már meg erről pasikkal szexelő nőket akiket használtak dobtak csaltak otthagytak. Legyszíves.

2022. nov. 20. 16:16
 35/51 anonim ***** válasza:
100%

Akkor miért nem az volt a kérdésed, hogy mit tudsz tenni ez ellen az ember ellen? Hogy hova tudsz fordulni, mit tudsz csinálni, hogy ne rúgja rád az ajtót?

Én ebben nem tudok segíteni, de akkor inkább ezt kellene valahogy megoldani.

2022. nov. 20. 16:18
 36/51 anonim ***** válasza:
100%
Exed még nem talállkozot egy jó bunyossal ezek szerint csak a nala gyengebbeket tudja bantani..
2022. nov. 20. 16:19
 37/51 A kérdező kommentje:

Már mindent megtettem. Hagy ne soroljam fel.

Még azt látom egy nagyon jó hatékony opciónak hogy elviszi más.

36# exem olyan kiképzesekre is jár ahol ölni gyilkolni tanulnak. Fegyverekkel is. És az ütőereje nem kicsi. A körei sem kisnevűek bármilyen körökben. Nincs egyedul. Jogi oldalról sem.

Amikor kerdeztem tőle hogy egy 50 kilos nő neki hol ellenfél? Csak annyit mondott nem tesz kulonbséget nemek közt.katona nők is vannak. Vagy ölsz vagy meghalsz.

Egy "gép".

2022. nov. 20. 16:25
 38/51 A kérdező kommentje:

Próbálom formálni

Pl úgy beállitani az "agyát",hogy normál esetben nem ellenségem hanem a védelmem kéne legyen. Mondtam is neki hogy a féltékenységed a gyenge pontod vedd észre. Az előtte levő barátom kb 3 secundum alatt fel tudta provokálni ellenem. Es pont ez is volt a célja. Ezt is mondtam neki hogy kb 3 masodperc kell ahhoz hogy ellenem forditsanak olyan konnyen vagy befolyásolható. A féltékenységed gyenge pont.

Ez sokszor téma is. Amikor ülünj beszélunk. Ha itt lenne valaki. Es szóban játszok vele kontextusokat. Hogy ne legyél gyenge ne tudjanak provokálni, szégyen a nőt támadni es mgvezetve lenni más pasiknak. Mas pasik ugy irányítanak tégedhogy akarnak. Amikor én vagyok neked az ellenség vedd észre hogy a másik manipulált erre téged. És pont ezt akarta elérni!

Ezzel ugye hatok az egojára is.

Vagy pl utálom az ilyen edzéseit hogy a keménykedés veszi csak körül. Nondtam is neki bakker neked virágkötő tanfolyam kéne nem ez! Tanulni a lágyságot, finomságot, a nőkkel is ugy kell bánni mint egy virággal! Aztán kiegyeztunk abban hogy majd tanulunk társastáncot. Megteszi!:)

Mindezek azért is hogy velem szemben visszafogja magát! Nem tűröm amikor támad. Az nincs "jutalmazva", szakítottam külön vagyunk. A kedvesség van csak jutalmaza.(az is csak félelemből de ezt nem tudja)

Valamelyest úgy látom formálható, befolyásolható de alapvetően nem fog és nem is tud megváltozni. Azt ami ő csak visszafogni lehet önkontrollal. De kiirtani belőle nem.

2022. nov. 20. 16:44
 39/51 anonim ***** válasza:
100%

Eskü, te se vagy normális, osszeilletek! 👀

Te neked nem atformalni kell, hanem szépen eltuntetni az életedből. Amit nem fogsz megtenni, mert neked tetszik ez a veszélyes játék, amit űztök.

Ez amolyan se veled se nélküled kapcsolat, addig míg nem talál mást, aki olyan szintet ut meg nála mint te és akkor majd őt fogja 'szeretni'.

2022. nov. 20. 16:51
 40/51 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon jó, de kit érdekel?

Nekem is van katona exem. Őt is azért dobtam, mert birtoklóan féltékeny, és kinézem belőle, hogy ha megcsalná valaki, akkor a nőt és a szeretőt is megöli. Én is 155 centi vagyok.

És? Felhívtam, mert élőben nem akartam kockáztatni, hogy kiborul. Megmondtam, hogy vége, ne keressen, esélye sincs. Pár napig nem aludtam otthon, meg nem mentem sehova egyedül, mobil mindig fel volt töltve, meg vettem egy paprikasprét. Párszor hívott, de nem vettem fel. Egyszer várt a munkahelyem előtt. Mondtam, hogy takarodjon, vagy elkezdek sikítozni. Visszamentem az épületbe, mondtam a biztiőrnek, hogy mi a gond. Rendes volt nagyon, hívott egy taxit és kikísért a kocsiig. Mondta a taxisnak is, hogy mindenképp várja meg, amíg az ajtón bemegyek.

Nyilvános helyen, nyílt utcán, emberek között úgyse mer semmit tenni. Aztán két hét alatt leesett neki, hogy komolyan mondom, nem állok vele szóba többé. Azóta se tudom, hogy mi van vele, meg nem is érdekel. Talán 5 éve jelölt be Facebookon, ott egyből tiltottam.

Ennyi a recept.

Nem kell vele telefonálgatni, nem kell találkozni, szexelni meg főleg nem. Vond ki magad a forgalomból két hétre. Ha kell, vegyél fel kölcsönt, hogy el tudj menni valami világvégi panzióba. Telefon, internet és egyebek nélkül. A családod hívod te, vezetékesen. Természetesen nekik tudni kell, hogy hol vagy, és kell a rendszeres hívás, amiből tudják, hogy minden rendben veled. Ha náluk keres valaki, mondják, hogy külföldre költöztél. Ilyen esetben nem nagy áldozat törölni a közösségi oldalaid, és számot cserélni. Előtte esetleg kiírhatod, hogy új lakhely: mittudomén, Amszterdam.

2022. nov. 20. 16:53
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!