Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért lehet az hogy egy nőknél sikeres pasi nem talál magának senkit?
Szakítottam de nem fogja fel, a nyakamra jár zaklat, félek, tartok is tőle.
Még új társat sem merek keresni, mert kontrollmániás is.
De helyes, pénzes, a nőkhöz nagyon ért, bárkit meg tud vezetni, sok nő lihegi körbe. A dolgait nem tudja senki, mindenki azt hiszi, egy igazi kész, vonzó férfi.
Állandóan azon imátkozom, mikor viszik már el, mikor lesz már másik nő a rögeszméje, mikor felejt már el, mikor hagy már békén, mikor nem fog már zaklatni, mikor lesz már szerelmes, mikor lesz egy másikért odavissza.
Egy másik volt barátom szerint nyugodjak meg, kb soha. Engem nem lehet elfelejteni.
Hát kösz.
Fél éve, szakítás óta megy ez a terror.
Help
Nem normális ember mellett, en nem tudom mit várnak mások.
Ha valakihez betornek akkor az a valaki kést ragad vagy kimaszik az ablakon, meg minden olyat tesz ami nem normalis mások szerint akik tv-znek meg alszanak otthon, mert az a normalis szerintük! Kölcsönhatásokrol van szó. Nem arrol hogy én nem lennék normális.
Egy terror kihat mindenkire.
Amugy vannak terveim. Csak azt nem irnám le. Közterulet is biztonság, csak ott latni is rossz hogy emelkedne a keze de szétnéz és leereszti. Ezek a pillanatok is olyan rossz.
Egyelore azt várom hogy ugyis lesz vkije. Elvégre férfi. Lábtörlők, hódolói ugyis vannak.
(Amugy nem katona.)
Kiírtál már vagy 1000 kérdést, de még egyetlen szerinted hasznos választ se kaptál. Vajon miért nem tudod mégse abbahagyni? Erről beszélgettél már a pszichiátereddel?
Egyébként most is válaszoltak már a kérdésedre, csak olyan sötét vagy, hogy értelmezni se tudod. Pl.aki, azt írta, addig nem száll le rólad, amíg b@szatod vele magad. Sajnos, te nem fogod fel, hogy ez nem azt jelenti, hogyha nem b@szatod, akkor rögtön leszáll, hanem, hogy addig biztosan NEM. Érted a különbséget, királylány? Előbb addig kéne eljutnod, hogy azt megszüntesd, amitől biztos nem, és utána lehet tovább lépni, de a 2 agysejteddel neked ez túl bonyolult összefüggés, értem én.
Eddig sem felejtett el.
Ismerem szinte kicsi korom óta.
Soha nem felejtett el.
A volt barátom sem.
Valójában ha normális lenne de nem az, álom lenne az egész.
Így meg rémálom.
Nem szex miatt van velem. Hülye is lenne. Szinte nem is kap semmit. Én nem is vagyok vele. El is jöttem egyutt sem vagyunk. Ez nem is tekinthető sem kapcsolatnak sem szexkapcsolatnak sem.
Nem is értem miért akarja szorosabbra, meg egyáltalán mit akar tőlem mikor látja azt hogy hozzá sem megyek, nem csinálhat fel es ezek ugyan rosszul esnek neki, de már tiszteletben tartja, de oda is erőszakkal akart bevinni, de tudja, nem fogok vissza se menni, ezeket tisztán lebeszéltük hogy részemről semmi értelme nincs.
Jön elém, megtalál barmi
Nem akarom provokalni egyedül.
Eddig is sikerült leráznom.
A kérdés nem ez hanem hogy miért nem talál senkit.
#47! A számodra egyetlen elfogadható válasz úgyis az, hogy te vagy a legjobb nő az egész földkerekségen, ezért nem kell egyik nem kell egyik exednek se más. Tessék, te vagy. Remélem, most örülsz.
(A valóság meg az, hogy mind bántalmazó és azoknak mindig szükségük van egy lábtörlőre, az meg csak te lehetsz, mert a többi nő nem ilyen ostoba. De ezt úgyse vagy hajlandó tudomásul venni.)
#47! Nem mindegy? Csak!
Mit foglalkozol ezzel a kérdéssel? Azon gondolkozz inkább, hogy hogy tudsz megszabadulni tőle. Bár kezdem azt érezni, hogy nem is akarsz.
Valószínű nem tud mást terrorizálni, mert nem hagyják magukat.
Unatkozik, és ez a szórakozása.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!