Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szakítás » Szakitás után mit tegyek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Semuhi kérdése:

Szakitás után mit tegyek? Teljesen kifordultam magambol

Figyelt kérdés

Sziasztok lesznek ékezet és helyesìrási hibák azokért elnézést kérek.

2020 ban volt egy nagyon durva szakitásom nagyon rohantam egy nö után hivogattam zaklattam szakitás után .. volt gyerek semmit se tudok rola azota se sok telefonrol tiltott stb nem is ez a lényeg. Utána alkoholba menekültem .. utána megelégeltem magam nekiáltam edzeni nem ittam kezdtem egyedül az életben nagyon jol érezni magam aztán jött egy lány 8 honapig egyutt voltunk majd szakitás után üzenetekkel bombáztam 10 nap ivas zsinorba.... Vezetés òrát lemondtam.. chekkolgatom mint egy hulye mikor van fennt mikor elérhetö .. ma nemittam már megyek dolgozni..reggel 5 kor már ház körül mentem vagy 30 kört kozbe cigi meg jelenleg mar mindenféle udito ..lánnyal már majdnem össze koltozes gyerek a tervben ... Volt. Boldog voltam egyedül aztán beengedtem az életembe .. most megint padlo.. tudom durva de nem akarok még mélyebbre sullyedni... Megint tiltani oldani mostis azert tudom nezni mert tegnap vissza oldottam... Ez nagyon röviden leirva a bajom borzalmasan rossz megint vissza jutni erre a szintre és magasbol esni...

2022. jún. 27. 16:07
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Utolso válaszolo: én ez elott a csaj elott boldog voltam mar egyedul es megtalaltam on magam :D csak most mindent el szipolyozott mert hagytam
2022. júl. 1. 13:04
 22/23 anonim ***** válasza:

Na de miért hagytad?

Mert hajlamos vagy a kapcsolatfüggésre!

Ha nem így lenne, akkor nem szolgáltatod így ki magad, és nem is viselne meg ennyire a dolog.

Jót mondott a pszichológus, hogy jól megnyugtasson, még az is lehet, hogy van is benne igazsága, de azért ne hidd, hogy nincs magaddal dolog, mert akkor majd legközelebb is éppen ilyen szépen kiakadsz.

Tehát tedd fel magadnak a kérdést:

Valóban megoldódott a dolog?

2022. júl. 1. 13:32
 23/23 A kérdező kommentje:
1,5 évig voltam egyedül direkt nem beszéltem lánnyal minden ex letiltva de ö viszajött 2 év után :D azt szétbszott .. igen jol tudom hogy van magammal dolgom és megfogom majd érteni mitöl akadok ki ennyire ... mondjuk most annyit adtam adtam hogy elfogytam ....ezen dolgozok az elején nem hagytam aztán februárba kezdett el behálózni teljesen
2022. júl. 1. 13:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!