Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Teljesen kifordultam magamból,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Teljesen kifordultam magamból, mi legyen most? L

Figyelt kérdés

Friss kapcsolatban élek. Minden remek, nagyon szeretem. Sikerült teljesen átadnunk egymásnak magunkat.

Viszont. A minap szembesültem azzal, hogy csevegett egy lánnyal, akit már jó ismer. Nem tetszett a beszélgetés, túlment a barátságon szerintem.

Na most...! Az első pár percben csak hallgattam, aztán teljesen kifakadtam. Rendesen tomboltam, ordibáltam. Ellöktem, mikor megpróbált hozzám érni. Szidtam, hogy mégis hogy volt képes erre, egy ilyen boldog kapcsolatot ilyesmivel bemocskolni. Teljesen kiakadtam.

Nagyon megijedt, resszketett ő is, ahogy én is, de én az idegtől. Nagyon agresszív lettem. Sírva tomboltam. Úgy éreztem, hogy kést döfött belém. Egy világ omlott össze bennem, hogy pont ő tette meg ezt velem.

Azóta beszéltünk, de annyi düh és fájdalom van bennem...

Őt is megviselte, tudom. Az arca a szemem előtt lebeg, mikor teljesen kifordultam magamból. Mint egy elmeháborodott...:/ Nem vagyok ilyen, de ezzel nagy sebet ütött rajtam.

Persze próbálja visszakönyörögni magát, de én nem tudom mi legyen. :(

2016. jún. 12. 18:45
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
56%
Hisztiiii :))) Csakazenyém a pasi nem szólhatmáshoz! Nőlj fel.
2016. jún. 12. 18:50
 2/29 RRR ***** válasza:

adj neki esélyt

hisz látod,érzed ,hogy szeret

és

te is szereted

2016. jún. 12. 18:50
 3/29 anonim ***** válasza:
48%
Most egy csevegés ennyire kiborított? Szerintem csak kedvesen dumálgattak, nyilván tudja/látta, hogy van csaja, nem fogja rögtön elszeretni tőled. De most már mindegy, ennek lőttek.
2016. jún. 12. 18:51
 4/29 anonim ***** válasza:
49%

Add meg a mailcímét és megmondom neki, hogy ha szeretne élni, gyorsan és feltűnésmentesen távozik az életedből.

Te nem vagy egészséges lelkű. Ennyire feszült, féltékeny és beteges nővel nem szabad rövid távon sem tervezni, mert veszélyes.

2016. jún. 12. 18:51
 5/29 A kérdező kommentje:
Tudja, h ő a hibás. Különben nem akarná mindenáron jóvátenni. Csak ugye a bizalom... Tudom, durva kirohanás volt, ő is meglepődött, de szeretem és nagyon megbántott. Nagyon nem baráti csevej volt...
2016. jún. 12. 18:54
 6/29 anonim ***** válasza:
Miért, konkrétan mi hangzott el?
2016. jún. 12. 18:59
 7/29 anonim ***** válasza:
68%
Neked nagyon sérült lehet az énképed. :/ Miért ment volna túl egy határon?
2016. jún. 12. 19:04
 8/29 anonim ***** válasza:
Miket irkáltak egymásnak?
2016. jún. 12. 19:04
 9/29 Szergej55 ***** válasza:
50%
Dobj be egy Snickerst!
2016. jún. 12. 19:14
 10/29 PearlDiver ***** válasza:
Igen, ez fontos részlet... miről beszélgettek? És az is, hogy te hogy szereztél erről tudomást?
2016. jún. 12. 19:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!