Úgy érzem teljesen kifordultam önmagamból mióta megszületett a fiam. Bővebben lent?
3-as véleményét osztom! Valamilyen módon probálj kikapcsolódni,akár edzeni jársz el akár hetente egy moziba..bármi ami azelőtt is boldoggá tett..egy egy ilyen élmény után könnyebben megy minden és ha rendszeresen csinálod akkor ha padlón vagy akkor is gondolhatsz rá hogy nem baj már csak x nap és eljön az én időm és lazithatok!
Mindenképp szakits időt magadra! Üdv.: egy 16 hónapos kisfiú anyukája
Szia!
Ki kéne kapcsolódnod,miért nem mész sehova gyerek nélkül?
22 vagyok ahogy te is lassan 14 hónapos a fiam,de én képtelen lennék arra,hogy ne menjek sehova,hogy csak a gyerekkel mozduljak ki,ha gondolod privibe leírom én mit csinálok,és hogyan,sőt bármi kérdésed van nyugodtan írj hátha tudok segíteni,csak ide nem szeretnék mindent leírni mert meguntam a rosszindulatú lehúzásokat,és beszólásokat és minden kérdésnél oda téved egy-két ilyen unatkozó,okoskodó egyed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!